Bir Kadının Geçirdiği "Black Swan Gözü" Olarak Bilinen Estetik Operasyonun Ardından Yaşadığı İlginç Değişim

Günümüzde estetik operasyonlar bambaşka bir boyuta taşındı. Artık kişilerin fiziksel görünümlerini değiştirmek, daha genç ve çekici görünmek için başvurdukları estetik operasyonlar, teknolojinin de gelişmesiyle birlikte daha karmaşık ve etkili hale geldi. Eskiden sadece sayılı estetik operasyon çeşidi varken, şimdi her geçen gün bir yenisiyle karşılaşabiliyoruz.

Bir kadın, "Black Swan" filminden esinlenilerek ortaya çıkan "Black Swan Gözü" estetiğini yaptırdı.

Operasyonun etkileri bir süre sonra görülebilecek olsa da, ilk etapta ortaya çıkan değişim, insanlara biraz ürkütücü geldi.

İşte o operasyon;

Bu videolar da ilginizi çekebilir;

Uzay Macerası Devam Eden Alper Gezeravcı Bu Süreçte Vücudunda Gerçekleşen Değişiklikleri Anlattı

👇

Domuz Kulağını Yeşil Soğanla Birlikte Katır Kutur Yiyen Kadının Mukbang Videosu Viral Oldu

👇

Makyajını Çıkarttıktan Sonra Gözde Oluşan Tabakayı Görünce Makyaj Konusunda Bir Kere Daha Düşüneceksiniz

Popüler İçerikler

Diyanet, "Karalamalara Rağmen" Diyerek Duyurdu: Din Adamlarına Güven Oranı Açıklandı
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
01.02.2024

Çok korkunç.. Daha çok cin çarpmış swan olmuş

01.02.2024

Estetik cerrahları bok getirip verse hunharca sürecek insanlar var. Kaldı ki bu yüzden merdiven altı birçok yer türedi. Bu ne abi tmm kişi kendini nasıl güzel hissediyorsa yapsın ama yani bilemiyorum buna değer mi -sonrası güzel olacaktır belki - ama bilemiyorum Altan.

01.02.2024

Sağlık dışında yapılan tüm estetik operasyonlar yasaklanmalı bence sonradan çok pişman olanların sayısı hiç az değil onun yerine psikolojik tedavi görsünler aq

02.02.2024

Şu estetikçilerin dini imanı para. Hasta absürt birsey istediğinde önce bir psikiyatriste gönderip 3 ay sonraya randevu vermeleri gerekir. Hasta bni aynı gorile benzet desen yaparlar para için. Yapmam denezler.. ya bi bakin hastanın psikolejik durumuna. Bi doktora yönlendirin bir psikiyatriste yöneltin. Sonra kazanırsınız paranızı. Korkmayin aç kalmazsiniz. Paralar kaçmıyor.. başka bir hastadan kazanırsınız.. PARA PARA PARA SADECE PARA UMURLARİNDA.. BU PSİKOLOJİK SORUNU OLAN HASTALARA BU İŞLEMİ YAPARKEN AMELİYATHANE GÜLÜYORLARDİR EMİNİM.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ