Bir Kadının Eşi Hakkında Regl Uygulamasına Yazdığı Yorum Midenizi Bulandıracak!

Bir Twitter kullanıcısı regl takip uygulamasında karşılaştığı bir yorumu paylaştı. Evli bir kadının eşi hakkında yazdığı yorum ise okuyanların midesini ağzına getirdi. Kullanıcılar bu iğrençliği yorumsuz bırakmadı.

Twitter'da bir kullanıcı regl takip uygulamasına gelen iğrenç bir yorumu paylaştı. Mide öz suyunuzu ağzınıza getirecek bu olay karşısında birçok kullanıcı şoke oldu.

Bu soruya benzer bir başka donda b*k bırakan erkek daha paylaşıldı. Ayarlarımızla oynayan bu iki erkeğin pisliği de haliyle yorumsuz kalmadı.

Kullanıcılar ağzına geleni söyledi. Kadınlara çok üzüldük vallahi... İnanılmaz!

Siz ne düşünüyorsunuz?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Bir Kadının Flörtüyle Yaşadığı Diyalog Mide Öz Suyunuzu Ağzınıza Getirecek!
Evli Bir Erkeğe Aşık Olduğunu Söyleyen Trans Bireyin Videosu Tartışma Yarattı!

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
YORUMLAR
15.09.2023

Herkes eğlenceli askerlik anılarını anlatıyor 350 kişilik bölükte 5 kişi kıdemli seçtiler temizlik mıntıka yapmıyorduk ama başlarında duruyorduk duvara pok sıçratmış adamlar poook deliği tutturmayı bırak mermere sıçanlar evli çocuklu yada meslek sahibi 350 kişi her sabah temizleniyor akşamına yine aynıydı tuvaletler askerlik bitene kadar tespit edemedik işte bunlar onlar 😅😅😅

15.09.2023

bir kere yurtta koridorda sohbet ediyorduk. arkadaş kediyi sevince dedim ki abi elleme onu bazen tuvaletlerin içinde dolanıyor yatıyor falan. odacı abi dedi ki olm bu hayvan, tasa s.çan adam var sen ne diyon agssgfaa.. belasini versin

15.09.2023

Evlenmeden önce aynı evde yaşamak lazım. Buna benzer tüm detayları öğrenmek için, birbirinize uygun musunuz anlamak için yoksa tam bi kumar direk evlenip aynı evde yaşamaya başlamak...

15.09.2023

aynı fikirdeyim. ceketi alıp çıkmak ile mahkeme mahkeme gezmek arasında fark var. böyleleri boşanırken de çirkinleşir. önce bir aynı evde tanımak gerek birbirini. yoksa böyle oluyor malesef.

15.09.2023

Haklı kendi kişisel temizliğinizi kendiniz yapın onu da eşinizden beklemeyin. Evlendiğiniz zaman aman evliyim diye salmayın bakımlı ve temiz olmanız evlilikle alakası yoktur ve kimse sizin pisliğinizi temizlemek zorunda değil. Bi zahmet iç çamaşırınızı temiz tutun ve kendiniz yıkayın. ( Eşiniz sizin hizmetçiniz değil.)

TÜM YORUMLARI OKU (58)