Bir Kadının Ayrılık Mesajına Erkek Arkadaşının Verdiği Yanıt Yüreğimizi Acıttı!

Twitter (X)'da '@noldukisimdiii' adlı kullanıcının flört aşamasındaki erkek arkadaşından ayrılma sebebi kullanıcıları ikiye böldü. Kimisi 'Bu yüzden ayrılık olur mu?' derken; diğerleri de sebebi haklı buldu. Ama en çok erkeğin yanıtı içimizi parçaladı. Bakalım, siz ne söyleyeceksiniz...

İlişkiler oldukça karmaşık. Hele aşk ilişkileri arap saçı gibi...

Çoğu zaman sosyal medyada gündem olan ayrılık hikayeleri arasına bir yenisi daha eklendi.

Twitter (X)'da bir kullanıcı "28 yaşındayım ve psikoloğum. Belli bir statü sahibiyim" diyerek kısa süreli flörtü ile konuşmayı neden kestiğini açıkladı.

Erkek arkadaşı ile son yazışmasını paylaşan kullanıcının, ayrılık sebebi ve yazdığı mesaja gelen yanıt yürekleri acıttı.

Kullanıcılar kendi aralarında mesajı tartışırken, "Belli başlı kriterlerim var, hayatımı birleştireceğim insanında en az benim kadar donanımlı olmasını istiyorum, hepsi bu. Ekran görüntüsündeki şahısla sadece 2 gün konuştuk, 2'inci gün konuşmayı kestim" dedi.

"Çocuk yakışıklı, tatlı dilli ve hoş biriydi; çokta kibardı ama maalesef bunlar benim için yeterli değil hayata toz pembe bakan biri değilim belli başlı kriterlerim var yakışıklılık romantizm karın doyurmuyor" diyen kullanıcıya yorum yağdı.

Önce "Vicdan azabı çekiyorum" diye paylaştığı o yazışmaya bir bakalım...

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

Siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

twitter.com

Popüler İçerikler

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
YORUMLAR
11.03.2024

2 taraf da dürüstçe ve medenice ayrılmış, bunda enteresan olan ne?

Bende bir kızım enteresan olan şu çocuğu ünv mezunu değil diye çocuğun hayatını bilip bilmeden hemen yok ben ünv okuyan birini istiyorum benim için okuyan erkek önemli demiş kız bunu medenice söylememiş kusura bakma

11.03.2024

filort aşamasına gelene kadar bilmiyormuymus karşı tarafın işsiz ve üniversite mezunu olmadığını. merhaba deyip direkt filorte mı başlamışlar yani? kimse kusura bakmasın ama ben bunu olumlayamayacagim. böyle davranışlar yüzünden nice insanların travmaları var , kaldı ki bu davranışı sergileyen de psikologmus! hâlbuki arkadaş kalalım deyip farkettirmeden karşı tarafın hayatına olumlu dokunuslarda da bulunabilirdi , manipülatif olmak herzaman kötü bişey değildir . Allah bu psikolog arkadaşın danisanlarina yardımcı olsun...

sen reddedilince travma mi yasiyon

11.03.2024

Aşırı aşırı haklı. İnsan yaşamayınca bilmiyor. Eskiden olsa ben de yardirirdim ama başına gelince anlıyorsun. Güzelce de ifade etmiş işte. Nesi kötü bunun. Ümit de vermemiş. Zorla mı devam etsin. Bencillik değil kendine ve karsindakine saygı. Zaman değerli. Sonu belli bir şey boşa kürek çekmeye gerek yok iki taraf içinde. Destekliyorum.

13.03.2024

Güzelce ifade mi etmiş(?) Hahahaha

TÜM YORUMLARI OKU (20)