Bir Kadını Zorla Otomobile Bindirmek İsteyen Adama Çevredekiler Engel Oldu

İstanbul'da zorla otomobile bindirilmeye çalışılan bir kadın çevredeki vatandaşların tepki göstermesi sonucu kurtuldu. Adamın kadınla bir yakınlığı olup olmadığı, kadının araca neden bindirilmek istendiği ise bilinmiyor.

DHA'nın aktardığı habere göre, Başakşehir Atilla Altıkat caddesinde bir kişi, tartıştığı kadını kolundan tutarak zorla otomobiline bindirmeye çalıştı.

O esnada yoldan geçen sürücüler ve araçlardan inenler, kadının yardımına koştu. 🎥

Vatandaşların tepkisi üzerine kadını bırakan kişi, otomobiline binerek uzaklaştı. Kadın ise yaya olarak olay yerinden ayrıldı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

10 Yaşındaki Çocuk, GameStop Hisselerinden Yüzde 5000 Kâr Elde Etti
Bilim Kurulu Üyelerine Seslenen Ahmet Hakan: 'Açın Lokanta ve Kafelerin Önünü'

Popüler İçerikler

MasterChef'te Mide Bulandıran Olay: Yemeğin İçinde Kımıldayan Şey Kurt mu?
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Galatasaray'da Mauro Icardi Oynamadığı Derbiye Damga Vurmayı Başardı
YORUMLAR
31.01.2021

ilk başta arabasını kenara çekip durum hakkında farkındalık oluşturan o ceketli gence hitaben ; sen şu videodaki bu hareketi yaptın ya Allah bu dünyada ve ahiret hayatında tek bir sıkıntı bile göstermesin sana. kendin yakınların belki ilerdeki eşin çocukların hiçbir hastalığa uğramasın kimsenin şerrini görmesin. maddi manevi her türlü zenginlik seni ve ehlini bulsun inseAllah .

31.01.2021

Kimbilir başına neler gelecekti kadının, kurtardılar vallahi helal olsun

31.01.2021

Elazığ otogarında bir kızı üç erkek zorla arabaya bindirmeye çalışıyor ve herkes bakıyordu. Ben engel olmaya çalışınca arabayı üzerime sürmüşlerdi. Polisi arayıp durumu anlattım, arabayı hemen çevirdiler. Meğerse kız, otobüsle İstanbul'a, sosyal medya üzerinden tanıştığı birine kaçmaya çalışıyormuş, arabaya bindirmeye çalışanlar da kızın amcası ve kuzenleriymiş. İşin daha garibi, otogarda o kadar polis olmasına rağmen birisi de gelip siz ne yapıyorsunuz, burada ne oluyor, diye sormamıştı.

Pasif Kullanıcı
31.01.2021

Elazığ'a da gitmezsin sosyal medyadan ya!

TÜM YORUMLARI OKU (13)