Microsof’un 50. yıl dönümü partisinde bir kadın İsrail’in zulmünü protesto etti. Yapay zeka üst yöneticisi konuşma yaparken ona doğru giden kadın, “Elinizde kan var, çocukların ölümünü nasıl kutluyorsunuz?” dedi. Yönetici yalnızca teşekkür etti. Ancak kadın, “Sen de Suriyelisin, bunu hepimiz biliyoruz. Yazıklar olsun sana.” sözlerini de dile getirdi. Gelin o anlara birlikte bakalım.
Protesto etti ve İsraile desek veren ülkelerde yaşamaya devam etti. Masal bu kadar.
kadını tebrik ediyorum hiç korkmadan katil olduklarını yüzlerine haykırabilmis. fakat şu da dikkatimden kaçmadı. protesto eden kişiyi normal bir şekilde dışarıya çıkardılar. küfür yok. şiddet yok. bebek katillerini savunan yada destek olanlar bile daha fazlasını yapmıyor. aynı şekilde bir Türk olarak hakkımı Türkiye de savunmak için sadece sözlü protesto etsem ya silivriye gonderilirim ya orada oturan yandaş kişilerin topluca şiddetine maruz kalırım. bir düşünün bakalım akp kongresine girmişim Erdoğan kürsüde konuşma yapıyor bende aynen böyle kürsüye doğru hamle yapıp "bebek katili apo" için protesto ediyorum. ne olurdum?
Bill Gates neymiş efendim hayırsevermiş neymiş efendim Gönlü zengin miş Heh Milyarlarca dolar için insanın ne pislik ne gaddar olduğu işte böyle ortaya çıkar