Bir Kadın Kendisine Hep Evli Erkekler Yazdığı İçin İsyan Etti: “Artık Evli Olduklarını da Söylüyorlar”

Sosyal medya kullanıcısı bir kadın kendisine sürekli evli adamların mesaj attığını dile getirdi. “Evli adamların genç kız merakını bir türlü anlayamıyorum.” sözleriyle konuşmaya başladı ve isyan etti. Gelin detaylara birlikte bakalım.

“Alt sınıf falan da değil, kimisi doktor, kimisi mühendis, kimisi avukat.” diyen kadın ardından ise “Eskiden evli olduklarını gizliyorlardı artık mesaja başlarken evli olduklarını belirtiyorlar.” dedi.

“Bence yüzsüzlükte, arsızlıkta gelinebilecek en son aşama yani bundan ötesi yok.” sözlerini de ekledi.

İşte detaylar 👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Bu içeriklerimiz de ilginizi çekebilir.

Marketten Alınan Gıdaların Ne Kadar Sağlıklı Olduğunu Anlamak Artık Daha Kolay
Sofra Adabına Göre Hamburger Nasıl Yenmeli?: “Bu Kadar Uğraşacak Olsam Hamburger Yemem”
Tekirdağ’da Talihsiz Kaza: Otomobil Sürücüsü Kıraathanenin Önüne Daldı Yaralananlar Oldu
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay Yaşamını Yitirdi
42 Bölüm Beklendi! Uzak Şehir'de Alya ve Cihan'ın Duşta Başlayan Sevişme Sahnesi Ortalığı Ateşe Verdi!
Müzik Grubu Manifest'in Tüm Üyelerine Ayrı Ayrı Hapis Cezası Verildi: Hükmün Açıklanması Geri Bırakıldı
YORUMLAR

Evli insanlar konfor alanını terk etmeden kaypaklık ve namu*uzluk yapmayı severler. Boşanın kardeşim ne halt ediyorsanız edin.

13.07.2024

Ya ablacım sen sadece metres olabilirsin demek ki erkeklerde yazmış sana kiralık oyuncu gibi düşün

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ