Bir Kadın Günde 8 Saatten Fazla Çalıştırıldığı İçin Zam Talep Edince İşten Çıkarıldı

Ülkemizin iş dünyası, her geçen gün daha karmaşık ve zorlu bir hale dönüşüyor. Artan rekabet, teknolojik ilerlemeler ve sürekli değişen ekonomik koşullar, çalışma hayatını daha da karmaşıklaştırıyor. Bu durum, işçilerin ve işverenlerin her ikisi için de zorlu bir durum oluşturuyor. Özellikle çalışanlar haklısını tam olarak alamıyor.

Bir kadın, hemen her gün 8 saatten fazla çalıştırılması üzerine zam talebinde bulundu.

Genç kadın, zam talebinin ertesi günü işten çıkarıldığını öğrendi.

Yaşadıklarını sosyal medya hesabından takipçilerine anlatınca, kendisiyle benzer sorunları yaşayan insanlar da kendi yaşadıklarını anlattı.

İşte o video;

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Bu videolar da ilginizi çekebilir;

Tayland'da Kiraladıkları "Deniz Manzaralı" Otel Odasına Giren Turistler Manzaranın Bir Fotoğraf Olduğunu Gördü

👇

Gün İçinde Binlerce Kişiye Yemek Yapan Aşçının Mola Sırasında Yerde Yemek Yemesi Sosyal Medyada Gündem Oldu

👇

Bir Sosyal Medya Kullanıcısının "Türkiye'de Kadın Olarak Yürümek" Videosuna Birçok Kadın Yaşadıklarını Anlattı

Popüler İçerikler

Kübra Aykut'un Ardından Bir Şok Ölüm Daha: Makyaj Artisti Alp Kavasoğlu Vefat Etti!
MasterChef'te Şef Mehmet Yalçınkaya'nın Yaptığı İmza Tabak Dalga Konusu Oldu!
Devlet Tiyatrolarında Kriz! Genel Müdür Tamer Karadağlı'nın Açıklamalarının Ardından Oyuncular Tepkili
YORUMLAR

Ülke günde 12 saate çalışıp canınıza yazık değil mi diye sorduğumda, ne olacak abi yaa geri kalan 4 saatin ücretini veriyorlar biz de kenara üç beş bir şey koyuyoruz diye itiraz eden genç ve yaşlılarla dolu. E hal böyle olunca bu tiplere alışmış işveren itiraz edeni veya hakkını isteyeni görünce direkt işten çıkarıyor.

Haa bu arada bu bana itiraz eden tayfa emekli olduğunda da şimdiki parayla 12bin lira alıyor bildiğiniz sürünüyor hihihihihi.

O yüzden hep söylerim bu ülkenin en büyük eksikliği dayanışmadır. Bizim aleyhimize olana itiraz ettiğimde hemen yanıbaşımdaki de itiraz edeceğine ben yaparım abi ben ederim abla diye zıplayıveriyor. Sanki biz yapmayı bilmiyoruz. Birilerine yaranacağım diye oradaki art niyeti görmemezliğe gelirsen iki gün sonra bir bakmışsın herkes otururken bütün işler senin üstüne yığılmış.

26.09.2024

Bir işletmede müdürlük yaparken elemanlar üşüyor kışlık kıyafetlere geçelim dediğim için patron tarafından sana ne oluyor kat kat giyin elemanlardan sanane diyen patrona, onlar üşürken benim kat kat giyinmem ne kadar doğru olur dememden dolayı işten çıkarıldım, O belasını ben mükâfatı mı buldum, ilahi adalet çabuk tecelli etti

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ