Bir Kadın Daha Öldürüldü! Önce Pompalı Tüfekle Vurdu, Sonra Hastane Önüne Bırakıp Kaçtı

Türkiye'nin kanayan yarası olan kadın cinayetlerinin sor kurbanı Arzu Sabancaoğlu oldu. Sancaktepe'de boşanma aşamasındaki eşini aracın içinde pompalı tüfekle vuran Deniz Sabancaoğlu, yaralı kadını özel bir hastanenin önüne bıraktı. Bir çocuk annesi genç kadın, hastane önünde hayatını kaybetti.

DHA'nın aktardığı habere göre, boşanma aşamasında olan 6 yıllık evli Arzu Sabancaoğlu (25) eşi Deniz Sabancaoğlu (34) bir araya geldi. Eşinin aracına binen genç kadın, ayrılmak istediğini söyleyince çift arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışmada Deniz Sabancaoğlu otomobilde bulunan pompalı tüfekle eşi Arzu Sabancaoğlu'nu karnından vurarak ağır yaraladı.

Hastane önüne bırakıp kaçtı

Eşini vuran kişi otomobiliyle, yaralı kadını Kadıköy'de bulunan özel bir hastane önüne bırakıp kaçtı. Hastane çalışanları ve çevredeki vatandaşlar kanlar içinde yerde yatan yaralıyı görüp genç kadının yanına koştu. Sağlık ekipleri bir çocuk annesi kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

Zanlı kısa sürede yakalandı

Olay yerine gelen polis ekipleri hastane önünü güvenlik şeridiyle çevirerek inceleme yaptı. Kadıköy Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Ekipleri ise çevredeki güvenlik kameralarını da incelemeye alarak kaçan aracın plakasını tespit etti. Eşini öldüren Deniz Sabancaoğlu polis ekiplerince kısa sürede yakalandı. Deniz Sabancaoğlu emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Arzu Sabancaoğlu toprağa verildi

Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan genç kadının cenazesi ise yakınları tarafından teslim alındı. Arzu Sabancaoğlu, Yeni Çamlıca Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Ihlamurkuyu mezarlığında defnedildi.

Popüler İçerikler

Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Araları Kötüydü: Survivor'a Giden Demet Akalın, Aleyna Kalaycıoğlu Hakkında Konuştu!
Melike Şahin'in Katıldığı PES Programında Zeynep Bastık'ın Lan Şarkısı Övülünce Tadı Kaçtı
YORUMLAR
20.04.2019

Ülkede bir günümüz kadın cinayeti haberi okumadan geçmiyor, daha dün iki kadın cinayeti haberi okumuştuk. Bitmiyorlar, ruh hastası cehalet dolu memleket. Toplumdaki ve cinsiyet rollerindeki dönüşümü bizim taşradan kalma erkler kaldırmakta zorlanıyor, kafa çocukluktan saçma sapan erkeklik argümanlarıyla doldurulduktan sonra nasıl biter ki. Ülke kültürel şizofreniden eğitimli toplumsal bilince, taşralılıktan şehirliliğe, geniş aileden çekirdek aileye, erkeğe biat kültüründen cinsiyet eşitliğine doğru yol almaya çalıştıkça yine olan kadına oluyor. Hangi dinamik bu cinayetlerin önüne geçecek bilinci yaratır ki. Eğitim mi medya mı aile mi siyaset dili mi inanç mı, körüklemekten başka ne işe yaradılar. En ağır cezaları yaptırımları getir caydırıcı olmaz. Ülkenin eğitimlisinde bile her yol var şiddet uygulayabiliyor, ne değişecek ki doğru bildiğin her şeyi yıkmadıktan sonra.

20.04.2019

belediyeden beleş maaş alıp sadece muhalefeti kötüleyen omurgasız, vatan hainleri gelsenize bu gönderiye yoksunuz hiçbiriniz. sözde müslüman ve milletin giyimine karışıp sözde Allah korkusu diye gezen şarlatanlar gelsenize bu gönderinin altına yoksunuz. ezan ıslıklandı yalanına toplanan sözde müslüman ama müslümanlıktan uzak omurgasız hainler; çocuğa, kadına ve hayvana hapılan taciz, tecavüz ve şiddet olaylarında neden yoksunuz şarlatanlar?

onlar gelmicek bekleme.

21.04.2019

Allah kahretsin şimdi bu kadın düşmanı cani katili serbest bırakır mahkeme çünkü ülke de adalet yok

TÜM YORUMLARI OKU (6)