Bir Instagram Fotoğrafı ile Kendisine Nefret Kusanların Ağzını Kapatan Eş Cinsel Hamile Kadın

Evlenerek hayatlarını birleştiren eş cinsel bir çift bebek sahibi olmak istedi. Fakat bebeği taşımasına karar verilen, bu gençlerden en erkeksi olanı olunca sosyal medyada birçok yorum yapıldı. Çiftin aldığı yorumlar ve bu yorumlara olan tepkileri ise Buzzfeed'de derlendi.

Çift, olumsuz ve nefret dolu yorumların yanı sıra, birçok insandan olumlu ve destekleyici yorumlar aldıklarını da belirttiler. 

'İyiler, kötülere kesinlikle ağır basıyor. Dünyanın her yerinden hayatım boyunca hiç görmediğim ve tanışmadığım halde beni destekleyen insanlar oldu. Harika bir duygu bu!' 

'Kocaman kalbi olan heteroseksüel insanlar ve eş cinsel insanlar sevildiğimi hissetmemi sağladılar.'

Popüler İçerikler

Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR
16.01.2017

Herkesin hayatına ve yaşama şekline sonuna kadar saygı duymakla beraber hazmedemediğim tek birşey var, toplumun çoğundan farklı bir hayat süren ya da tercihleri farklı olan insanların, bu farklılıkları kullanıp meşhur olması. Kerimcan gibi ya da bu arkadaşlar gibi.

Aynen öyle. Bunun normal olduğunu söylüyorlar. Ben de böyle düşünüyorum zaten. Ama prim yapmaya gelince bu 'normal' özelliklerini kullanmaktan çekinmiyorlar.

15.01.2017

biri de demiyo ki 'banane gardaş?' 'ben kimim?'...

16.01.2017

Hay ağzını öpüyüm. Yani öpmüyümde şey olarak söyledim

15.01.2017

değişen dünyaya ayak uyduramazsın, geri kalırsın bazı şeyleri görmezden gelirsin, ama bi noktadan sonra görmezden gelmek yetersiz kalır, sonra kalkıp "öbürü daha kadınsı onun hamile kalması lazım" dersin :D sanane götüm konumuz bumu şimdi, bu insanların ilişkideki statülerinemi müdahale edelim şimdi bide :D kafalara gel mına koyim

15.01.2017

Bi odundan duyulmayacak sözler

TÜM YORUMLARI OKU (36)