Bir İlişkinin Kilit Noktası Nedir? Yanımdaki Yabancı 4. Bölüm

Yanımdaki Yabancı'nın yeni bölümlerinde yer almak istiyorsanız basvuru@onedio.com adresine kısa bir tanıtım yazısı, fotoğraf, sosyal medya hesapları ve telefon numaranızı göndermeniz yeterli. Bekliyoruz!

Bir ilişkinin kilit noktası nedir? Yanımdaki Yabancı 4. Bölüm

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
YORUMLAR
13.03.2019

Her defasında gereksiz çıkışlar yapan, meselenin özünü kavramaktan aciz bir biçimde kendini "feminist" sanan jüri üyesi sayesinde gerçekten öncelikle bir kadın ve bir feminist olarak inanılmaz derecede rahatsız oluyorum. Mümkünse kendisinin de rahatsız olabileceği durumlara bir erkek aynı şekilde yaklaştığında sürekli "maço" vs. damgası yapıştırmayı bıraksa hoş olacak. Sonda yaptığı maaş muhabbetine değinmiyorum bile, midem bulanıyor. Ayrıca ortadaki zevzek ben o parayla Kiev'e giderim gibi bir söylemde bulundu, oradaki kadınlar da onu bekliyordu zaten, kadınlara ne damgası yapıştırdığından söz etmeyeceğim. Sevgili sözde "feminist" ablamızın da nedense asıl bu konuda bir tepki vermesi gerekirken hiç sesi çıkmadı, hayret.(!)

14.03.2019

Türkiye'deki feministlerin çoğunun savunduğu şey zaten "pozitif ayrımcılık." Biz erkeklerden daha zayıfız o yüzden bize her imkan fazladan tanınmalı kafasındalar. Amerika'da veya bir Avrupa ülkesinde ise tam tersi. Benim ABD'li bir kız arkadaşım hakaret olarak algılamıştı mesela hesabı ödemeye çalışmamı.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ