Bir İlçeyi İnternetsiz Bıracaklardı: İzmir’de Kanalizasyon Fareleri Yakalandı

İzmir’in Çiğli ilçesinde çok sayıda internet kesintisi ihbarı sonrası harekete geçen ekipler, ilginç bir hırsızlığı ortaya çıkardı. Polis ekipleri, kanalizasyonlardan girerek yer altındaki internet kablolarını çalan 3 kişiyi gözaltına aldı.

10 Temmuz 2024 tarihinden itibaren bir telekomünikasyon firmasına Çiğli bölgesinden çok sayıda internet kopması ile ilgili şikayet gelmesi ve bir çok vatandaşın mağduriyet yaşaması üzerine firmanın yaptığı kontrollerde yer altında bulunan internet kablolarının kesilerek çalınmış olduğu tespit edildi.

Olayla ilgili harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ile Suç Analiz Büro Amirliği ekipleri, 460 saatlik güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı.

Kameraların izlenmesi sonucunda, olayın şüphelilerinin yine aynı bölgede faaliyet gösteren başka bir telekomünikasyon firmasında taşeron işçi olarak çalışan 56 yaşındaki E.K., 52 yaşındaki V.B. ve 44 yaşındaki E.S. isimli şahıslar olduğu, bu şahısların farklı tarihlerde bölgeye gelip kendilerine çalışma yapıyor süsü vererek hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri tespit edildi.

3 şüpheli kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Mahkemeye sevk edilen şüpheliler E.K, V.B. ve E.S. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hırsızlık anı 👇

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Meclis’te "Hırsız" Kavgası: Eski Bakandan DEM Partili Vekile Tokat!
İstanbul Kadıköy’de Dakikalar İçinde 2.5 Milyon Liralık Hırsızlık: 40 Ayrı Suç Kaydı Varmış
Böyle Hırsızlık Ne Görüldü Ne Duyuldu: 5 Bungalov Evi Havuzlarıyla Beraber Çaldılar!

Popüler İçerikler

Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
YORUMLAR
26.07.2024

100.000 lira değerindeki kabloyu çalıp, hurda niyetine 1000 liraya satacaklar.😡 Kesinti sebebiyle insanlara ve ofislere verdikleri maddi / manevi zararı ile hesaplamak mümkün değil.

Ulan i*ne o bokun içine girip o kadar mesai harcayıp yok paraya satıp insanların hayatını zehir edeceğine çalışsana

26.07.2024

Hırsızlık tabi ki kabul edilemez fakat son bir kaç sene de insanlar hayatta kalma yollarını kanun dışı buluyor. Yemek ve barınma ihtiyaçlarını artık asgari şartlar da gelir ile karşılamaları mümkün değil. Çare arayan bedelini kabullenip kendince çözüm buluyor. 20 Sene önce sokakta insan vurulsa ülke de olay olurdu, şimdi insanların yanında silahlar patlıyor herkes hayatına devam ediyor.

TÜM YORUMLARI OKU (15)