Bir Hayvana Şiddet Haberi de İstanbul’dan: İçinde Kedi Uyurken Yuvayı Yumruklayarak Parçaladı

Konya’da, Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’nde köpeğin kafasına kürekle vurularak öldürülmesinin yankıları devam ederken hayvanlara uygulanan şiddetlerden bir haber de İstanbul Fatih’ten geldi.  Fatih’te bir kişi kedilerin uyuması için mahallelinin yaptırdığı yuvayı yumruklayarak parçaladı. Şüphelinin yuvaya yumruk attığı sırada yuvada uyuyan kedi ise korkuyla kaçtı.

İşte o anlar

Olay, geçtiğimiz cumartesi saat 03.00 sıralarında Fatih Kocamustafapaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Gece saatlerinde sokakta gezen 3 kişiden birisi mahallelinin kedilerin kalması için yaptıkları yuvayı fark etti. 

Yuvaya doğru yaklaşan şüpheli sert bir şekilde yumruk atarak yuvayı parçaladıktan sonra olay yerinden kaçtı.

 Yumruk atıldığı sırada yuvada uyuyan kedi ise can havliyle kendini dışarı attı. Mahalle sakinleri ise yaşanan bu olaydan sonra besledikleri kediyi bir daha görmediklerini ifade etti.

Popüler İçerikler

Cem Garipoğlu'nun Otopsi Fotoğrafları Ortaya Çıktı: Sağ ve Sol El Parmaklarındaki Morarmalar Dikkat Çekti
Kulis Bilgisi Sızdı: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bu Kez de Milletvekillerini Fırçaladı
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR
27.11.2022

Bu normal değil lan. Ülkede bir suç işlendikten sonra bir anda akım gibi devamı geliyor. Millet gergin de hıncını çıkarmak için hayvanları mı tercih ediyor lan? Gücünün yettiği ile mi tatmin oluyor bu amın yumurtaları? Şu haberlerden ayrı, şu haberlere sövmekten ayrı sıkıldım. Valideni mi sikti lan o kedi? Şu olayın altında bile bir siyasi inat ve çekememezlik vardır Allah bilir ya da ben artık paranoyak oldum. Yok şu partinin seçmenleri hayvanları çok seviyormuş da yok sekülerliktir, münafıklıktır, haramdır... Buna benzer bir zihniyet çıksa bile şaşırmam. Çok ama çok sıkıldım artık ülkemin malum güruhundan.

Bu habere kahkaha vrya muhteşem emojisi koyanlar var. Size soruyorum bu kadar öfkeyle yaşamak nasıl bir duygu? Nasıl bir nefretle büyütüyorlar sizi? Dünyanın sizin etrafınızda dönmediğinin başka canlıların da canı olduğunun farkında mısınız? Yoksa bu sizin kendinizi değerli görme biçiminiz mi? Dünyada bir tek insan ırkı kalsa diğer her canlı yok olsa tatmin olacak mısınız? Dur noktanız neresi sizin?

27.11.2022

bu hareketi normal bir insan yapmaz. bu kişiler hasta ve tedavi görmeden topluma çıkmamaları gerekiyor.

TÜM YORUMLARI OKU (11)