Bir Hastanede Doktorlara Küfürler Savuran Hasta Yakınının TikTok Videosu ve Dehşete Düşüren Yorumlar

Samsun'da özel bir hastanede hasa yakını olduğunu söyleyen bir erkek sağlık çalışanlarına hakaret ve küfürler savurdu üstüne bir de sağlık çalışanlarını tehdit etti. Bu anları kaydeden hasta yakını videoyu da TikTok hesabında paylaştı. Videoya gelen destek mesajları da herkesi dehşete düşürdü. Ardından da sosyal medyada tepkiler yükseldi...

Detaylar içeriğimizde;

Ne yazık ki ülkemizde sağlık çalışanlarımıza yönelik şiddet olayları gün geçtikçe boyut atlayarak devam ediyor. Caydırıcı cezaların verilmemesi de şiddetin yolunu açıyor. Bu yüzden neredeyse her ay sağlıkçılarımızın hastanelerde yaşadığı korkunç olaylara tanık oluyoruz.

Şimdi de benzer bir olay Samsun'da bir özel hastanede yaşandı. Bir hasta yakını doktorların yarım saat beklettiğini iddia edip "Suçsa Suç" diyerek de hakaretler ve küfürler savurdu.

@umutdenizgokgoz

Ve bu korkunç görüntüleri de TikTok hesabından yayınladı.

İnsanları tedirgin eden sadece bu video değildi elbette. Yayınlanan TikTok videosuna yapılan bu destek yorumları da durumun ne kadar vahim bir noktaya ulaştığını gözler önüne serdi.

Bu yorumlar karşısında dehşete düşmemek elde değil!

Yaşanan bu olayın ardından da sosyal medyada kullanıcılar tepkilerini dile getirdi;

@gulingedik88

@drysfylmz

@ozay_dr

@fatihdedee

@jdjjsjskkkd

@KalkavanCem

@foleysonda1

@CSOzdek

@jahreindota

@DrGozen

Ciddi anlamda artık derdimizi anlatabileceğimiz bir doktor bulamayacağız! Neden böylesiniz neden yahu?

@jarvisback

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Türkiye ve Dünya Hakkında Önemli Bilgiler Veren Ufkunuzu Anında Aydınlatacak 11 İnfografik
'Ateist ve Deistler Kendi Anne/Babalarıyla Evlenebilir.' Diyen AKP'li Yazar Emine Şenlikoğlu Gündemde
AKP'li Karacabey Belediyesi'nin Sosyal Medya Hesabından Yaptığı Skandal Paylaşım

Popüler İçerikler

Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
AK Parti'de Kritik Sokak Köpeği Zirvesi: Uyutulma Seçeneği de Gündemde!
YORUMLAR

10 yıldır sağlık profesyoneli bir yöneticiyim , kimse asla şiddeti ve hakareti hak etmez . Ama inanın hasta yakınmalıdır , kimi doktor şunu der ; " beklesin çayımı içip geleceğim " . İşte buna izin vermemesi gereken sağlık yöneticileri. Bazısı inanın çok gaddar ve umursamaz insanlar olabiliyor.

28.10.2021

babamı lösemi'den kaybettim. süreç içerisinde hastanelerde çalışanlardan çektiğimizi biz biliriz. babama öleyimde siz de ben de kurtulalım dedirttiler. hakkımı helal etmiyorum. eminim babam da etmedi. kanser ilacını devletten yazıp bizim eczaneden almamıza müsade etmeyen, ben alıp vericem diyip günde 4 doz alınması gereken ilacı 1 doz veren doktor. suratımıza bakmayıp köpek çeken kayıt görevlileri... babam beklerken ayakta kalmasın diye 50liraya açılır kapanır mini sandalye aldık, onu bile utanmadan isteyen doktor mu ararsın. saygı böyle kazanılmaz. benim babam göçtü gitti, ben bunları şikayet etmek istedim ama kime şikayet edeceksin? kimbilir kimler nelerden vazgeçiyor. o 4 dozluk ilacı alsa babam belki iyileşecekti. o doktor kalan 3 dozu ne yaptı kimse bunun hesabını sormadı. üstelik paketi 25bin lira olan bir ilacı devletten alıp hak sahibine vermeyerek. hiç iyi niyetli şeyler düşünmüyorum. Allah bu dünyada da öteki dünyada da cezalarını versin.

28.10.2021

Tiktok kullananlar oy kullanamasın. Lütfen.

28.10.2021

okuma yazma bilmeyenlerin hatta ülkenin dilini bile bilmeyen güyya mülteci vatadaşlarımızın oy kullanabildiği ülkede tiktokçuların kullanmasında bence çok bi sorun yok hee ??

TÜM YORUMLARI OKU (13)