Bir Garip 'Benim Videomu Çekemezsin' Kavgası: Kadınlar İzinsiz Görüntülerinin Çekildiğini İddia Etti

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, bir AVM'nin yemek katında görüntülerinin izinsiz olarak çekildiğini iddia eden iki kadın, bir erkek ile tartıştı.

Ailesi ile yemek yiyen o erkek, yanına gelen kadınlara video çekmediğini söyledikten sonra, kadınlardan kendisini rahatsız etmemelerini istiyor.

Tartışmanın devam etmesi üzerine ise eşi olduğunu belirten kadın, diğer iki kadının üzerine yürüdü ve olaya polis ve güvenlik görevlileri dahil oldu.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Kime Taş Geldi? Müge Anlı Narin Cinayeti ile İlgili Hakkında Yazılanlara Sert Yanıt Verdi!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
YORUMLAR
31.08.2022

İkiside tam dayaklık

31.08.2022

Sesini yükseltme deyip çığlık atması djshfdkjshfjkds.

31.08.2022

Bunu paylaşan adam ilk twitter'da paylaştı. paylaşırken de açıklamaya kupon kodu kullanımından dolayı bir kargaşa yaşanırken video çektiğini düşünen Burger King şube müdürü olarak belirttiği kızı masasına gelmesini falan yazmıştı. Daha sonra başka bir twit daha attı. tam hatırlamıyorum ne yazdığını ama sonradan da onu sildi. Görüntülerde kızlar masaya gelip video çekildiğini düşündüğünü soruyor ve bunu sorguluyor. Kızların yaptığı kesinlikle doğru değil kabul ediyorum ama konuyla ilgili de yazılıp silinen, yazılan ve konudan bağımsız yürüyen bir tartışma var. Ama her şeyden ayrı olarak çok çirkin konuşmalar, çok çirkin ilerleyen bir de üslup var.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ