Bir Ev Sahibinin Kiracısına Attığı Bu Korkunç Mesajı Okuyunca İnsanlığınızdan Utanacaksınız!

Kiralık ev tutmanın, yaşadığımız evde barınmaya çalışmanın her geçen gün daha da zorlaştığı şu son günlerde ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan gerginlikler de katlanarak artıyor. İstediği kirayı alamayan ev sahipleri yeni yöntemlerle kiracıları yıldırmaya çalışıyor. Bir Twitter kullanıcısı da evden çıkarmaya çalışan ev sahibinin kendisine attığı korkunç mesajı paylaştı. Ev sahibinin yazdığı mesaj görenleri şaşkına çevirdi.

Gerek ekonomik koşullar gerekse yabancıların ev talepleri nedeniyle artan kira fiyatları vatandaşın belini fazlasıyla büküyor. Ev sahipleri adeta avını bekleyen kartal gibi her an zam yapmak için kiracıların ensesinde bitiyor.

Kötü evlere değerinin çok çok üstünde fiyatlar veriliyor. Daha yüksek fiyatla evlerini kiralamak isteyen ev sahipleri yüzünden de birçok vatandaş mağdur oluyor. Anlayacağınız, ülkede aylardır çözülemeyen bir konuk kriziyle mücadele ediyoruz.

Kiralık ev tutmak, yaşadığımız evde barınmaya çalışmak her geçen gün daha da zorlaşıyor. Ev sahiplerinin ağız kokusunu çekerek yaşamaya devam ediyoruz. Birçoğumuz geceleri adeta uyuyamaz olduk.

Bu iş nereye gidecek bilmiyoruz. Büyükşehirlerin kaymağını zenginler yerken vatandaşlar da adeta çırpınıyor. İnanmayan varsa bu içeriğimize bakabilir;

Hayatlar Altüst Oldu! Kira Artışları Nedeniyle Zor Günler Geçiren ve Mağdur Edilen Vatandaşların Hikayeleri

Bu süreçte ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan kavgalar, tartışmalar da arttı elbette. Bazı ev sahipleri kiracılarını çıkarıp evlerini daha yüksek fiyata yeniden kiraya vermek için ilginç yöntemlere de başvuruyor.

İstediği kirayı alamayan ev sahipleri çareyi elektriği ve suyu kesmekte buluyor. Geldiğimiz nokta tam anlamıyla bu!

Görsel: sputniknews.com

Biz daha bunları kaldıramamışken ev sahibinden gelen mesajı paylaşan kullanıcı hepimizi şaşkına çevirdi. Beddualarla dolu bu korkunç mesajı bir yandan sinirle bir yandan da üzüntüyle okuduk. Şu mesajdaki nefrete bakar mısınız?

@ketumserhatun

Kullanıcı daha sonra da başka eve çıkacak durumu olmadığını söyledi...

Bazı kullanıcılar da yorumsuz bırakmadı.

Biz ne ara bu hale geldik? Hepimiz empatiden yoksunuz hepimiz...

Bu içerik de ilginizi çekebilir;

Ev Sahibi ile Kiracı Arasında Bu da Oldu: Evi Boşaltması İçin Silahla Rehin Aldı
Ev Sahibi de Kiracı da Mağdur: Kira Artışlarına Çözüm Önerileri Neler?

Popüler İçerikler

Tarihe Geçti: Milli Gururumuz Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu!
Metin Zakoğlu, Murat Kurum ile İlgili Şakası Nedeniyle AKM’den Kovulduğunu İddia Etti
Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
YORUMLAR
07.07.2022

bi laf var "köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağar" diye. ev sahibi boşa havlamış yani.

07.07.2022

benim ev sahibim %100 zam yapmaya kalktı bizde kanunu hakkımız kadar yaptık daha sonra şu kadar gönderin bari dediler ve günü gününde de öderiz kiramızı ama evden çıkalım diye ellerinden geleni yapıyorlar üst komşum tepinmekten bizim eve inecek diye korkuyorum camlarımı silemiyorum sürekli yemek artıkları atıyorlar kiii bizimde evimiz kirada ama şu zamana kadar kiracımıza şu kadar zam yaptık demedik senin durumun neye yetiyorsa o kadar yap zam dedik. Ama insanlar çok fırsatçı. Müslümanlar artık para için düşman oldu o noktadayız maalesef

07.07.2022

Senem gurultuler eger sesli konusmaysa ozellikle cekme eger aran kotuyse ve bununla tehdit edersen onlar senden sikayetci olurlar yaptigin suc teskil ediyor. Ayrica ayak sesi veya muzik sesini video ceksen bile hukuksal yukumlulugu yok . Ses esnasinda polise sikayette bulunmalisin . Eger ev disi ortak alanlarda kufurlu insanlari rahatsiz edicek seviyede yuksekse kayit edebilirsin izin almana gerek yok. Hukuksal olarak bur arastir yinede alanim degil

ben de ev sahibiyim. bu insanların derdini anlamıyorum. sözleşmede yüzde 10 yazdik enflasyon yuzde 70 çıktı. sozlesmede hakkın var yuzde on zam yap dedim kiracıya. o da olur mu abi o sana ayıp olur de yuzde otuz yaptı. aldığım kirayla zengin olmuyorum. ama o ödediği kirayla aç kalabilir.

07.07.2022

her zaman 1 taraf haklı olacak diye bi kaide yok işte. bazen iki taraf da haklıdır.

TÜM YORUMLARI OKU (39)