Bir Ev Kampanyası da Roman Vatandaşlar İçin: ‘Her Roman’a Bir Ev’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün yaptığı açıklamada Roman vatandaşlar için yeni ev kampanyası düzenleneceğini duyurmuştu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kampanyanın detayları hakkında açıklamada bulundu.

‘Modern, ferah ve güvenlik evler’

Kurum, 'Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı Roman vatandaşlarımıza yönelik özel sosyal konut projemiz için hızla çalışıyoruz. 'Her Roman'a bir yuva' hedefiyle Romanlarımıza yakışır evler yapacağız. Modern, ferah, güvenli evler' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı sosyal konut projesinin ise 12 ili kapsayacağı kaydedilen açıklamada, "Her Roman'a bir yuva" anlayışıyla yola çıkılan projede başta İzmir, Edirne, Çanakkale, Aydın gibi Roman vatandaşların yoğun olarak yaşadığı yerlerde uygun ödeme imkanlarıyla ev sahibi olabilmelerinin önünün açılacağı vurgulandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir

15 Maddede Yeni Evim Konut Finansmanı: Orta Gelirliye Konut Kampanyasının Detayları ve Aylık Taksitleri
Konut Kredisi Faizleri Düşerse Ev Fiyatları Ne Olur?

Popüler İçerikler

Narin Güran Cinayetinde Yeni İddialar Yeni Detaylar: 'Eczaneden Ertesi Gün Hapı Aldılar' İddiası!
Narin Cinayetinde Yeni Gelişme! Katilin Kim Olduğunu Açıklayan İtirafçı: "Katil, Amca Salim" Dedi
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR
21.01.2023

Türklere ne var? Doğu'da kürtlere ev, kaçak elektrik çocuk başı para, suriyelere ev maaş ve bedava ilaç ve hastane, trakya da romanlara ev Türklere ne var ? Türkler silksin sizi.

21.01.2023

Onlar çöp yese bile oy veriyor bu yüzden onlara rüşvet vermeye gerek yok

21.01.2023

Seçim rüşvetlerine devam.

21.01.2023

Yahu ne kadar saçma bir düşünce, laftır bu? Romana, kürte vs. diye ayırmak. Ne yani sıradan çinko karbon vatandaşa bir şey yok mu? Sözde "ayırdığınız" azınlık ve etnik gruplara öncelik mi var? Bu haraket ülke içinde vatandaşı fişlemek, ırkçılığa benzer bir sisteme maruz bırakmaktır. Doğuda yaşayan da benim, batıda yaşayan da benim arkadaş, bu işin türkü, kürdü romanı çerkezi mi var?

21.01.2023

Halk bunu istiyor yapacak bir şey yok

TÜM YORUMLARI OKU (19)