Bir Esnaf Daha Canına Kıydı: 'Bütün Parti Yöneticileri Hepinize Yazıklar Olsun'

İzmir'de uzun yıllardır kahvecilik yapan Nuri Çengeloğlu, yaşadığı ekonomik sıkıntılara daha fazla dayanamadı. Pandemi nedeniyle dükkanını kapatmak zorunda kalan, sosyal medya hesabından sık sık içinde bulunduğu çıkmazı anlatan Çengeloğlu, dün akşam canına kıydı.

İzmir’in Karabağlar ilçesine bağlı Peker Mahallesi’nin eski muhtarı, kahveci Nuri Çengeloğlu ekonomik sıkıntılara dayanamayarak intihar etti. Dün akşam 20.00 sıralarında göğsüne tabancayla ateş eden Çengeloğlu tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.

"Kimse sorumlu değildir"

Nuri Ç.'nin olaydan 1 saat önce, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, 'Ölümümden kimse sorumlu değil artık dayanacak gücüm kalmadı, kamunun dikkatine sevenlerimi üzdüm herkes hakkını helal etsin benim sonum böyleymiş' ifadelerini kullandığı görüldü.

"Bütün parti yöneticileri hepinize yazıklar olsun"

Seçim öncesi toplantı yapmak için kahvehanelerini isteyen siyasilere de seslenen Nuri Çengeloğlu, “Bir zamanlar toplantı yapılacak mekan olarak ricada bulunduğunuz kahvehaneler ölmek üzere. Bütün parti yöneticileri hepinize yazıklar olsun” dedi. “Devlet yetkililerine seslenmek istiyorum. Kahveci esnafı kötü insan değıl. Ekmeğimizi kuruş kuruş toplayan insanlarız. Neden bizleri küçük düşürdünüz” sözleriyle de sorunlarına duyarsız kalan yetkililere seslendiği paylaşımlar görüldü.

İntihar eden esnafın diğer paylaşımları

Datça Belediyesi, NFT Tweetini 6 Bin Dolara Sattı: Gelir, İhtiyaç Sahibi Kız Çocukları İçin Kullanılacak
Koronavirüs Bitse Bile Maske Uzun Yıllar Hayatımızda Kalacak
İngiliz Hava Kuvvetlerine Ait Uçak Düştü

Popüler İçerikler

Kızına Şiddet Uygulayan Annenin Görüntüleri Tepki Çekti! 'Alın Sizin Olsun'
'Skibidi Bop' Şarkısıyla Dans Ederek Çiftçi Hayatından Milyoner Hayatına Adım Atan 'Göbek Reis' Aslında Kim?
İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
YORUMLAR
25.03.2021

Ah be amca, onca yıl çalışmışsın didinmişsin gelmişsin 60 yaşına.. Bu yaşta bu kararı alacak kadar ağır ne yaşadın acaba.. Üzüldüm.. Allah rahmet eylesin..

Allah rahmet eylesin :( İnsanın kendisi öldürmesi kolay bir durum değildir.Bunu yapacak duruma gelmesi çok üzücü.Mekanı cennet olsun diyelim:( Yargılamayın adamı, zira yargılanak kişi o değildi!

25.03.2021

ahh erdoğan ahhh!! sen öldüğün zaman acaba kaç milyon kişi gidip mezarına işeyecek ?? yeter be artık !! hergün yaa bi kadın cinayeti yada geçim derdinden intihar eden insan haberi okuyoruz. hava durumu haberi kadar normal oldu ulan !!!

25.03.2021

o ölse oglu basa gelecek bu saltanat surekli devam edecek.kurtulus yok bunlardan beyin göçü alip basini gidecek bir tane turk kalmayacak bu ulkede...

TÜM YORUMLARI OKU (12)