"Bir Erkek Şu Dört Kadından Birini Beğeniyorsa Varoştur" Diyen Kişiye Gelen Tepkiler

Çok şükür Twitter'da polemiksiz geçmeyen günümüz yok. İlgi çekmek mi dersiniz eğlenmek mi dersiniz ne derseniz deyin birileri çıkıp bir şekilde sivrilmeyi başarıyor. Bunlardan biri de güzellikleriyle milyonları etkileyen kadınların fotoğraflarını paylaşarak 'Bunları beğenen erkek varoş oğlu varoştur.' açıklaması yapan Twitter kullanıcısı.

Paylaşım bu!

Verdiği listede ünlü popçu Rihanna

Macar model Barbara Palvin

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya

ve Mine Tugay var. Feyza isimli kullanıcı fotoğrafları paylaştı...

Ve ekledi... Haliyle tepkiler de yağmur oldu yağdı.

Bırakın konuşsun dendi...

Ririciler sinirlendi!

enes

Kıskançlık mı?

gru

Kontra!

can

Burası Twitter!

gizem utun

Tepki gösteren sadece erkekler olmadı...

aysenur

Varoş olduğunu öğrenenler de oldu.

erkek terimleri

Varoş oğlu varoş olduğunu da...

tefo

Rihanna bu paylaşımı görmesin. Aman!

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
29.04.2019

Barbara Palvin'in gönderilerine yapılan yorumlar konusunda kesinlikle haklı. Ciddi manada utanç kaynağı hepsi. Öte yandan kız güzel ama dediği gibi yorumlar da bir o kadar seviyesiz.

30.04.2019

O bu değil de cidden ünlü mankenlerin, güzel instagram fenomenlerinin vs fotoğraflarının altına yazılan Türk yorumlarını görünce utançtan yorganı tekmelemek istiyorum

Pasif Kullanıcı
30.04.2019

rihanna harici bence de çöp.barbarayı begenmem,güzel olabilir ama tipim degil.mine tugay güzel ama bu hali,estetiksiz çöp.serenay da estetikli oldugu halde çöpe yakın.serenay güzel bir kadın degil,havalı sadece..bi aurası var ama çözmüş degilim yoksa güzel degil,fi de gözüme çarpmıştı,önceden hiç sklemezdim.şimdi de begenmiyorum ama yani degişik,güzel degil yine de.bunların yanına adriana,candice,scarleti de ekleyebiliriz.hepsi overrated.her erkegin agzından çıkan aynı kızlar,her kızın agzından çıkan aynı erkekler gibi kıskanılır.bu bir gerçek.ayrıca sadece kıskançlık olsa neyse,kız haklı yani..sırf ülkemizde renkli gözlü uzun boylu beyaz tenli kadın az diye herkesin begendigi aynı tipleri begenmek nedir yani..herkesin güzeli kendine olsun.sanki hepiniz gidip onlarla evleneceksiniz,gene türk kızına kalacaksınız yani.ayrıca mine tugaya gelene kadar akşam olur,ülkemizde ne güzel genç kızlar var..

Dayı sen bu paylaşımı yapan kızın fake hesabısın galiba

TÜM YORUMLARI OKU (63)