Bir Düğün Fotoğrafçısının Gelinlerin Kapris Yaptığını İddia Eden Yorumu Ortalığı Birbirine Karıştırdı

Düğünler birçok kişi için hayatlarının en önemli günü. Ancak gelin olmak, damat olmaktan biraz daha zahmetli. Şimdi bir düğün fotoğrafçısının, gelin kaprisleriyle ilgili yaptığı gözlem var. Öyle bir analiz ki, herkes birbirine girmiş durumda!

Evlilik çoğu kişinin hayat ideali. İstemeyenleri bir kenara bırakırsak, evlenmek isteyenlerin gireceği yol epey bir zahmetli. Her şey şu birkaç dakikalık evlenme teklifiyle başlıyor.

İşler ciddiye binince tabii hazırlık aşaması da ayrı çileli. Özellikle gelin adaylarının gelinlik seçimlerinde nice krizler çıkmıştır bugüne kadar.

Düğün günü fotoğraf çekimi ise ayrı dert, bir sürü detay ve yorgunluk... Biz bunları tabii gelin ve damat cephesinden biliyoruz ama şimdiki konumuz bir düğün fotoğrafçısının yaptığı tespitler.

Twitter'daki bu kullanıcı eski bir düğün fotoğrafçısı. Konuyla ilgili yaptığı yorumlar ise düğünlerle ilgili yeni bir tartışmaya sebep oldu.

twitter.com
twitter.com

Bakın bu tartışmayla ilgili diğer kullanıcılar ne dedi?

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Velhasılı kelam, düğün olayı başlı başına zor bir şey ama gelin olmak da hiç öyle kolay değil. Siz ne diyorsunuz bu işe?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Gördüğünüz Andan İtibaren Ömrünüzden 15 Yılı Çalıp Götürecek Birbirinden Acayip Görseller
Arto'nun Murat Boz'la İlgili Yaptığı Gay İmasından Sonra Seren Serengil'in Yorumu Ortalığı Karıştırdı
Gülben Ergen Bekaret Sorusundan Sonra "Erkeğe İhtiyacınız Yok mu?" Sorusuna Verdiği Cevapla Gündemde

Popüler İçerikler

Yurt Dışında Türk'e Benzetilmemekten Gurur Duyanların 'Eziklik Psikolojisi' Olduğunu Söyleyen Kullanıcı
Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
YORUMLAR
24.05.2022

Benim anlamadığım şey, hayatı boyunca bir daha hiç giymeyeceği bir gelinlik için dünyanın parasının vermesi, sırf başkaları oynasın göbek atsın, birbiri hakkında dedikodu yapsın diye 3 saatlik düşün için dünya para verilmesi. Yazık günah değil mi ya? Haa b.k gibi paran vardır hepsini yap, kime ne. Ama şu devirde israftan başka birşey değil....

24.05.2022

düğüne katılıyorum ama elbiseyi tekrar giyebilir veya değerlendirebilir. terziye gidip gece elbisesine dönüştürtebiliyorsun. çoğu kadın da öyle yapıyor. ya da yukarıdaki tweet örneğinde olduğu gibi arkadaşına akrabana veriyorsun. let go/dolap gibi uygulamalardan da satıyorlar. yani gelinlik de paran da ziyan/israf olmuyor... o gün özel bi gün, herkes özel hissetmek ister. bunun için kallavi bi düğün evet şart değil ama gelinlik şart. nikah dairesinde evlenebiliriz ama gene de gelinlik giymek isteriz. özet anlayamazsınız :))

24.05.2022

Uzun süreli ilişkisini bitirip bir kaç ay içinde evlenen kadın görmemiş mıymış ben nişanlısından ayrılıp bir ay içinde evleneni gördüm erkek arkadaşımı kıskandırmak için nişanlandım diyeni ve hatta başkası ile yakalananınca nişanlısına nişanlıyım diye erkek arkadaşım(sevgili manasında) olamaz mı diyeni gördüm, o yüzden kadınlar şöyle duygusal, erkekler böyle duygusuz tarzı saçma sapan genellemeler yapmamak lazım.

Evlenmeyin! mesaj bu kadar;)

TÜM YORUMLARI OKU (9)