Bir Dönemin En Zengin İş İnsanı Asil Nadir, Devlet Hastanesinde: "Özel Hastaneneye Gidecek Parası Kalmadı"

Türkiye’nin ilk medya holding patronu olarak bilinen Asil Nadir, hayatı boyunca birçok insanın rüyasında bile göremeyeceği kadar büyük bir servete sahipti.

Kıbrıslı iş adamı, 1988 yılında Günaydın gazetesini 40 milyon dolara Haldun Simavi'den satın almış ve Güneş Gazetesi'ne de sahip olunca Türk medyasının yüzde 30'luk trajını kontrol eder hale gelmişti.

Asil Nadir aynı zamanda 1985 yılında Vestel'i kurarak, yalnızca Türkiye’nin değil, dünyanın da en büyük teknoloji şirketleri arasında yerini almıştı.

Asil Nadir'in hayatı, Polly Peck International şirketinin hisselerini usulsüz şekilde yükselttiğine dair suçlamalar sonrası ise değişti. İngiliz hükümeti Asil Nadir'in peşine düştü. Zimmet suçundan İngiltere’de 10 yıl hapis cezasına çarptırıldıktan sonra servetini kaybetti.

Yeniçağ'dan Ümit Karadağ'ın haberine göre, 83 yaşındaki Nadir şu anda Lefkoşa'da devlet hastanesinde akciğer ve bağırsak sorunları nedeniyle tedavi görüyor.

Nadir’in özel hastane yerine devlet hastanesinde tedavi olma sebebinin, daha önceki borçları dolayısıyla özel hastaneye kabul edilmemesinden kaynaklandığı iddia edildi.

Asil Nadir'in sağlık sorunları nedeniyle daha önce de 2 gün boyunca devlet hastanesinde yattığı belirtildi.

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Hadi buyrun yorumlara 👇

Narin'in Ağabeyi Baran Güran'dan Hizbullah ve HÜDAPAR Açıklaması: "Bu Aile Eskiden Beri Ağadır"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sert Çıktığı Teğmenler Hakkında Yeni Açıklama: "Gereken İşlem Yapılacak"
Duayen İktisatçı Mahfi Eğilmez Nedenini Açıkladı: iPhone 16'nın Fiyatı Neden Ucuz Kaldı?

Popüler İçerikler

Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
12.09.2024

Düşmez kalkmaz bir Allah var.

12.09.2024

Ne oldum değil ne olacam diyeceksin bu hayatta. Demek ki neymiş: Güvenme güzelliğine, bir sivilce yeter, güvenme malına, bir kıvılcım yeter.

12.09.2024

Zamanında İngiltere bu adama Denktaş ın yerini teklif ettiler. Kabul etmeyince de Reuters yalandan öldü haberi yayınladı. Hisseleri düştü. Borçlar tavan yaptı, sonra da batağa sürüklendi

12.09.2024

80lerdeki pazar patlamasında şirketi londra borsasında 100 kattan fazla değer kazandı. hatta polly peck batmadan önce 2milyar pounddan fazla değerlemesi vardı. fazla göze batıyordu. çok kısa sürede batırdılar. şirket battığında 1.3 milyar pound borcu vardı.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ