Bir Dönem Hepimize Travma Yaşatan 'Fatmagül'ün Suçu Ne?'nin Kamera Arkası Fotoğrafı Tartışmaları Ateşledi

Bir dönem hepimizde travma oluşturan Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisini muhakkak izlemişsinizdir. Fatmagül'ün dört erkek tarafından tecavüze uğraması üzerine başlayan dizi, genç bir kadının hukuk mücadelesini konu alsa da ilk bölümdeki tecavüz sahnesi hepimizin unutmak istediği bir andı. Yıllar sonra kamera arkası fotoğrafıyla gündem olan dizi, sosyal medyada tartışmalara neden oldu.

2010-2012 yılları arasında Kanal D ekranlarında yayınlanan Fatmagül'ün Suçu Ne? Fatmagül'ün dört erkek tarafından tecavüze uğraması üzerine gelişen olayları konu ediniyordu.

Özellikle 1. bölümdeki tecavüz sahnesiyle unutmak istediğimiz anları ekranlara taşıyan dizi, ayrıca Fatmagül'ün kendisine tecavüz ettiği sanılan Kerim adlı karakterle zorla evlendirilmesiyle apayrı bir tartışma yaratmıştı.

Daha sonra Kerim'in ona tecavüz etmediğini öğrenince ona aşık olan Fatmagül'ün 3 zengin ve güçlü erkeğin karşısında verdiği hukuk mücadelesini 80 bölüm boyunca izlediğimiz dizi bazı detaylarıyla epey rahatsız ediciydi.

Yıllar sonra tecavüz sahnesinin kamera arkası fotoğrafıyla tekrardan gündem olan dizi, o dönem diziyi izleyenlerin travmalarını canlandırırken sosyal medyada tartışmalara yol açtı.

İşte söz konusu fotoğrafa gelen tepkiler:

👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

'Fatmagül'ün Suçu Ne?' Dizisine Beren Saat'ten Önce Düşünülen İsim Sizi Çok Şaşırtacak!
Bir Diziyle Beraber Popüler Olmuş ve Hayatımızı Epey Meşgul Etmiş 24 Şey

Popüler İçerikler

Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
YORUMLAR
28.08.2023

erkek halimle ben izlemedim bu diziyi.. kız çocuklarına filan izletmişler. sizin aile yapınızı skeyim ne diim..

28.08.2023

ne saçmalıyosun sen ya, izlemeyin, anadolu da sürekli yaşanan toplumsal bi yara bu, binlerce kadın kaçırılıyor, tecavüzcüsüyle evleniyor

28.08.2023

Bu tür senaryoların etik değerlere zarar verebileceğini, toplumsal konularda farkındalık yaratmak yerine duyarsızlığı körükleyebileceğini ve izleyicilere olumsuz bir mesaj iletebileceğini bilmelerine rağmen, popülarite ve para hırsı her şeyden daha değerli geliyor. Hayır, yapıyorsunuz; tecavüzcüsüne aşık etmeyi anlatmak nedir? Yanlışın tuhaf bir aşka dönüşümünün nasıl bir toplumsal mesajı var?

28.08.2023

saçmalıyorsun harika bi diziydi ve bu da sürekli yaşanan bi olay anadolu da, her boka maydanoz olmaktan başka vasfınız yok

28.08.2023

bizim halk alkol görünce kudurur ama böyle skiş sokuşlu şeyleri seviyor.

TÜM YORUMLARI OKU (19)