Bir Din Kültürü Öğretmeninden Yeni Yıl Kutlamalarına Dair Okunması Gereken İbretlik Yazı

2016'yı bitirirken, bir kesim tarafından sert şekilde eleştirilen yılbaşı kutlamalarını hatırlarsınız. Her sene başlayan bu tartışmalar, belki de ilk defa geride bıraktığımız yıl bu kadar çok konuşuldu. Facebook kullanıcılarının ise arka arkaya paylaştığı bir gönderi, tam da bu konulara değiniyordu. İşin ilginç yanı, bu gönderi bir Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeninin kaleminden çıkmıştı. Yazı 2014 yılına aitti ama yeniden paylaşılmaya başlanmıştı.

Belki de en çok ihtiyacımız olan bu sağduyulu tavır, umuyoruz ki tüm insanların içine işler. Artık birbirimizle ayrışmak değil, aksine daha sağlam bir bütün olma zamanı.

İnsanın bu yazıyı okuyunca hak vermemesi mümkün değil...

Ülkemizde oldukça üzücü başlayan 2017, inşallah daha kötü şeylerin yaşandığı bir yıl olmaz. Ayrışmadığımız, ötekileşmediğimiz, huzurlu bir ülke temennisiyle...

İyi bir yıl olsun herkes için!

Popüler İçerikler

Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Hülya Koçyiğit'in Damadı Ender Erkoçlar'ın Sahibi Olduğu Alkoçlar Otelcilik A.Ş Hakkında İflas Kararı Çıktı
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
YORUMLAR
02.01.2017

hocam..42352362 tane çocuk yapın lütfen..

02.01.2017

ya zaten yeni yılla noel ayrı şeyler diye savunma yapılmasıda sıkıntı, yani evet ayrı şeyler ama, noel isanın doğumu üzerine kurulmuş bir bayram zaten, yani benim anlamadığım nasıl bir müslüman noel den rahatsız olabilir, tüm peygamberler senin için kutsal değilmiydi kardeşim, sizde o "bozulmuş" dediğiniz dinlerin mensupları gibi peygamber seçmeye mi başladınız

02.01.2017

Helal olsun. Bilinçli, araştıran ve yorum yapan bir insandan asla korkmayacaksın. Eğer güzel dinimizi, böyle güzelce ve anlayışlı bir biçimde dünyaya anlatabilseydik, bugün bize düşman olanlar belki müslüman kardeşimiz olacaktı..

TÜM YORUMLARI OKU (44)