Bir Devlet Hastanesi'nin Sağlıkçılara Verdikleri Yemekle İlgili Fıkrayı Aratmayacak Açıklaması ve Tepkiler

Çorba kadraja sığmadı diye mi bu sinir?

Mart ayından beri pandemiyle mücadelede büyük emekler veren sağlık çalışanları en büyük risk grubu olmakla beraber gece gündüz demeden canla başla çalışıyorlar.

İzinleri iptal ediliyor, koronavirüsün meslek hastalığı sayılmasını istiyorlar sayılmıyor, çocuklarını göremiyorlar, ailelerini göremiyorlar.

Ancak ne yaparlarsa yapsınlar asla hak ettikleri değeri göremiyorlar ne yazık ki. Hastanelerde sağlık emekçilerine verilen yemekler keza 'bu da bizim ayıbımız' dedirtiyor insana adeta.

twitter.com

Daha önce de yine verilen yemeklerin içler acısı hali gündeme gelmişti hatırlarsınız 👇

Bu Utanç Bize Yeter! Pandemi Döneminde Sağlık Emekçilerine Verilen Yemekleri Görünce İsyan Çığlıkları Atmak İsteyeceksiniz

Son olarak ise Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesi'nde sağlıkçılara verilen sahur kumanyası tartışma yarattı.

Bunun üzerine hastane resmi hesabından yaptığı açıklamayla fotoğrafın doğruyu yansıtmadığını açıklayarak, verdikleri gerçek menüyü ve verildiği iddia edilen menüyü yan yana paylaştı.

Asılsız olduğu iddia edilen menüden sonra,

Personele verilen asıl menüyü paylaştılar...İki görüntü arasındaki 7 farkı bulun! 🙄

Bu komik açıklamaya tepkiler elbette ki gecikmedi 👇

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Yazıktır günahtır, yapmayın!

twitter.com

Popüler İçerikler

Türkiye’nin En Güvenilir ve En Güvenilmez Kurumu/Kuruluşu Hangisi?
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
17.04.2021

Hakkınızı ödeyemeyiz valla işte o yüzden hiç ödemeye çalışmıyoruz.

17.04.2021

Ortada ödeyemeyeceğin bir hak varsa, ödememek en mantıklısı alksdjaklsdjlad

18.04.2021

Sağlık çalışanı isyan eder,çiftçisi, fındık üreticisi isyan eder,emeklisi, öğrencisi isyan eder ama gel gör ki seçim zamanı yine AKP'ye oy verirler. Onun için artık kimseye bişey demek istemiyorum. Bu ülkeden umudum kalmadı.

18.04.2021

Bir şey diyim mi oy verecek parti göremiyorum yanlış anlaşılmasın akp ye ölsem vermem ama 20 senedir şehitlerin gazilerin Atatürk ün vebalini yüklenen, okuyanın okumayanın hakkını yiyen bir partiye 20 senedir oy veren bir halk var ve o halkın gözünü 20 senedir açamayan muhalefet partileri hiç biri oldukları yeri haketmiyor yahu halk ne kadar cahil olursa olsun sonuçlar hiç değişmez kaç senedir doğru düzgün bir aday çıkaramadılar ergen kavgası gibi hareketler onlar kadar muhalefet partileri de bu milletin hakkını yedi her şeyden öte o şehitlerin en çokta şavaştan şavaşa koşan 15 yılda 46 fabrika açan ölüm döşeğinde bile milleti için çalışan Atatürk ün hakkını yediler neyse artık öbür tarafta ödücek olan onlar

17.04.2021

Ulan sizin öğün olarak verdiğinizi ben yemek hazırlarken yiyorum. Bir de çorba eklemiş utanmaz arlanmazlar. Şaptı şeker oldu

TÜM YORUMLARI OKU (19)