Bir Devir Daha mı Kapanıyor? CHP'li Vekilden 'D&R Mağazaları Amazon'a Satılacak' İddiası

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, Mayıs 2011'de Milliyet ve Vatan'ı sattığı Erdoğan Demirören'le Doğan Medya Grubu'nun satışı konusunda anlaşmasının ardından çeşitli iddialar da gündeme gelmeye başladı.

Gündemin Zirvesine Yerleşen Gelişme Doğrulandı: Doğan Medya Grubu, Demirören'e Satılıyor

Doğan Medya Grubu'nun satışının KAP'a bildirilmesinin ardından medyada tekelleşme iddiası gündemi meşgul ederken, CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Doğan Kitap ve D&R mağazalarının Amazon'a satılacağını iddia etti.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Bu iddiaya sosyal medyadan da tepkiler geldi

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR
23.03.2018

sevinen gerizekalılar ülkede üretilen şeylerden kazanılan para yurt dışına aktarılacak demektir bu..sonra yine dolar euro çıkacak...bir öğrenemediniz ulusal sermayenin ulusal müteşebbisliğin ne olduğunu...

23.03.2018

KOYUNLAR YİNE MEEEEEE LİYOR. YANİ NE SÖYLER SÖYLE BUNLAR MEEEEEEEEEE

23.03.2018

Alsın bence gayet iyi olur.Öküz gibi fiyatlarla kazıklaya kazıklaya bir hal oldular.Amazon dünyanın en dev firmasıdır.Türkiyeye sonunda gelmesine çok sevindim.Hiç acıtasyon yapmayın kapanıyo ediyo diye.adam olup doğru düzgün işletme yapsalardı müşteri çekselerdi fiyatları makul seviyede tutsalardı bi eksiklik hissedilirdi.40 tl den aşağı kitap yok.Müzik rafları 30'dan başlıyor.sözlükler,tarih kitapları vs.50 ila 70 tl'den göz kırpıyor.Manyak mısınız nesiniz be..Resmen okumayın diyolar.Bi kitaba o kadar para verilmez.Amazon daha makul bi fiyat temeli atar mı?? bence atar.Bekleyip görücez..

23.03.2018

Bugün kitapları incelemek için d&r mağazasına gittim.Resmen internet fiyatlarının iki katı.Mağazaya giren kitaplara bakıp çıkıyor.O mağazacılık politikasıyla devam etmesi zordu.

23.03.2018

sevinen insanlar ne diye seviniyor anlamış değilim sonuçta yerli bir sermaye satılınca ne olacak kazançlar olduğu gibi yurt dışına gidecek. okuyan ama anlamıyan, okuyazma oranın artıyor ama okuduklarından bir anlam çıkaramayan insanlar çığ gibi büyüyor buda ülkem için çok üzücü birşey

TÜM YORUMLARI OKU (29)