Bir Depremzedenin İsyanı: 'Hasar Gören Binamdan Aboneliklerimin İptali İçin 100 Bin TL İstediler'

İzmir’de 6.6 büyüklüğündeki depremden etkilenen bir vatandaş, evinin ağır hasarlı olduğunu belirterek üyesi olduğu telekomünikasyon şirketinden üyeliklerinin iptalini istediğini söyledi. Şirketin üyeliğini iptal etemediğini söyleyen depremzede “ya dondurursunuz ya da iptal için 100 bin lira ödersiniz” yanıtını aldığını öne sürdü.

CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi’nin paylaştığı videoda İzmir’deki depremden evinin ağır hasar gördüğünü belirten bir vatandaş telekomünikasyon şirketine iptal için başvurduğunu söyledi.

'Ben çadıra mı nakil yaptırayım'

Üyeliklerinin iptal edilmediğini ve kendisinden para istendiğini söyleyen depremzede şu şekilde konuştu: 

'İnternetim var, bir de telefonum var. İptal için aradım, benden aletin parasını istediler. Ben çadıra mı nakil yaptırayım, ‘Ya dondurma ya da iptal edersin ve 100 bin kusur lira ödersiniz’ dediler. Biraz mağdur insanların haklarını da savunsunlar.'

Olayı sosyal medya hesabından duyuran CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'de iddialara tepki gösterdi.

Çelebi paylaştığı videonun yanında 'Türk Telekom duyuyor musun?

Bu rezilliğe son verin! Mağdurlardan para kazanmayıverin' dedi.

Popüler İçerikler

Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
YORUMLAR
01.11.2020

adı sizi yanıltmasın. "Türk" Telekom, fakat şirketin %55 hissesi Lübnanlı bi aileye ait. yani bu Lübnanlı adam dese ki bana ne kardeşim sözleşmede ne yazıyosa odur, yapacak bir şey yok. satmışsın çünkü !

01.11.2020

O eskidendi. Lübnanlı aile şirketin içini boşalttı, taşınmaz varlıkları satıp, kaçıp gitti. %55 hisse alacaklı bankalara geçti. (Garanti, Akbank, İş bankası) Geri kalan hisseler devlete ait, bir kısmı da borsada. Şu an telekomda yabancı ortak yok, bankada ki ortaklar hariç.

01.11.2020

Bu ülkede Soma'da madenciler öldüğünde, bankalar çıkıp "ölen madencilerin kredi borçlarını sildik" diyerek, sayfa sayfa demeç verdiler halbuki o kredi masraflarının içinde hayat sigortası zaten vardı ve bankalar ölenlerin borçlarını zaten silmek zorundaydılar ama bunu bile kendi insiyatifleriyle yapmış gibi göstererek reklam fırsatı yarattılar.

01.11.2020

Şimdi linçleneceğimi adım gibi biliyorum ama 100 Bin Türk Lirası olarak ne sözleşmesi imzaladınız sayın öğretmenim şirket mi işletiyorsunuz keşke ezbere imza atmadan neyi imzaladığınızı okuma zahmetine giripte ona göre imza atsanız işinize gelmiyorsa imzalamasaydınız. Millet can derdindeyken hemen nasıl onu düşündünüz CHP vekili hemen nasıl konuya vakıf oldu pes. Türk Telekom sana da yazıklar olsun kolaylık sağlayacağına insanların işini zora sokamazsınız. E devletten iptal talebi yapabiliyorsunuz bu arada öğretmen hanım bilginize

01.11.2020

herkes imzalıyor o sözleşmeyi. kendi telekom sözleşmene bak anlarsın. sözleşme bedeli 100 bin değil. taahhütlü sözleşme ya da paket seçiliyor mecburen çünkü taahhütsüz olanları daha pahalı. sözleşme gereği de taahhüt dolmadan çıkmak istersen, taahhütlü olarak kullandığın ay miktarını önce normal fiyata çekip üzerine de ceza olarak bilmem kaçla çarpıyolar. bu yüzden de aylık 100 lira ödediğin internet, çıkmak istersen 100 bin oluyo. hocanın bi suçu yok yani. sistem böyle. ya da mesela hiç bir ceza ödemeden üst pakete geçebiliyosun. daha çok para alacağı için ona ceza uygulamıyo :) gsm operatörlerinde de durum böyle bu arada. hatta taahhütlü her şeyde böyle. zaten amaç da bu. seni 2 yıl kendine bağlayacak ve çıkmaman için de ne gerekiyosa yapacak.

TÜM YORUMLARI OKU (36)