Resmi Gazete'de yayımlanan, Cumhurbaşkanlığı atama kararlarıyla TÜİK'e başkan yardımcıları atandı. Milli Piyango İdaresi ve Nükleer Düzenleme Kurumu'na da üst düzey atamalar yapıldı.
Resmi Gazete'de yayımlanan, Cumhurbaşkanlığı atama kararlarıyla TÜİK'e başkan yardımcıları atandı. Milli Piyango İdaresi ve Nükleer Düzenleme Kurumu'na da üst düzey atamalar yapıldı.
TÜİK'ten yapılan açıklamada, bazı basın, yayın organları ve sosyal medya hesaplarındaki TÜİK Başkan Yardımcılıklarına yeni atamalar yapıldığına yönelik yalan ve yanlış bilgiler içeren haber ve paylaşımlara ilişkin açıklama yapılmasının gerekli görüldüğü belirtildi.
Açıklamada, '23 Şubat 2023 tarihli ve 32113 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararı gereği Kurumumuzun Başkan Yardımcılığında vekâleten görevini yürütmekte olan 3 Başkan Yardımcısının asaleten atamaları yapılmıştır. Yeni bir atama ya da görev değişikliği söz konusu değildir.' denildi.
Reis Imam Hatip Kadrolari tamam .Tüm kadrolar dolduruldu.Sira simdi Cemaat okullarinda.Ülkemize dua okumasini bilen sözde kurum Müdürleri lazim.TUIK basina 3 yardimci atayin imam sinifindan olsun.Bak dolara hic bir sey yapmadan dolar yerinde duruyor.Demekki siz bir sey yapinca dolar iyi firliyor.
Son vurgunlar...Herkes köse olsun istiyorlar..