Bir Çok Kurumda Üst Düzey Değişikliği: TÜİK'te Başkan Yardımcılarına Yeni Atamalar Yapıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzaladığı kararda, TÜİK Başkanlığında açık bulunan pozisyonlara başkan yardımcıları olarak Furkan Metin, Serdar Öz ve Aydın Keskin Kadıoğlu getirildi.

www.resmigazete.gov.tr

Aynı tarihli gazetede başka atamalar da görüldü. Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Başmüfettişliğine, Milli Piyango İdaresi Başkan Yardımcısı Ergün Gürel atandaı.

www.resmigazete.gov.tr

Milli Piyango İdaresi'nde de görev değişiklikleri yapıldı.

www.resmigazete.gov.tr

Nükleer Düzenleme Kurumu Başkanlığı'na da Zafer Demircan atanırken, ikinci başkanlığına İsmail Hakkın Arıkan, kurul üyeliğine de Mehmet Fatih Alptekin atandı.

www.enerjigunlugu.net

Türkiye İstatistik Kurumu(TÜİK), Başkan Yardımcılıkları atamaların yeni bir atama olmadığını, aynı görevlerine asaleten atandıklarını bildirdi.

TÜİK'ten yapılan açıklamada, bazı basın, yayın organları ve sosyal medya hesaplarındaki TÜİK Başkan Yardımcılıklarına yeni atamalar yapıldığına yönelik yalan ve yanlış bilgiler içeren haber ve paylaşımlara ilişkin açıklama yapılmasının gerekli görüldüğü belirtildi.

Açıklamada, '23 Şubat 2023 tarihli ve 32113 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararı gereği Kurumumuzun Başkan Yardımcılığında vekâleten görevini yürütmekte olan 3 Başkan Yardımcısının asaleten atamaları yapılmıştır. Yeni bir atama ya da görev değişikliği söz konusu değildir.' denildi.

Popüler İçerikler

Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Nükhet Duru'nun Kadınlara Yönelik "Tayt Bir Kıyafet Değildir" Çıkışı Ortalığı Fena Karıştırdı!
YORUMLAR
23.02.2023

Reis Imam Hatip Kadrolari tamam .Tüm kadrolar dolduruldu.Sira simdi Cemaat okullarinda.Ülkemize dua okumasini bilen sözde kurum Müdürleri lazim.TUIK basina 3 yardimci atayin imam sinifindan olsun.Bak dolara hic bir sey yapmadan dolar yerinde duruyor.Demekki siz bir sey yapinca dolar iyi firliyor.

23.02.2023

Son vurgunlar...Herkes köse olsun istiyorlar..

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ