Bir Çocuğun Yırtık Ayakkabılarını Gören İmamoğlu'nun Gözleri Doldu: 'Duygulanıp Ders Çıkartıyorum'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, bugün Zeytinburnu'nda semt pazarını ziyaret etti. Vatandaşların ve pazarcı esnafının yoğun ilgisiyle karşılaşan İmamoğlu, duygusal anlar da yaşadı. İmamoğlu yanına gelen bir çocukla sohbet etti.  İmamoğlu, çocuğun ayakkabılarının yırtık olması nedeniyle gözyaşlarına hakim olamadı. 

23 Haziran seçimleri yaklaşırken, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, çarşı pazarda vatandaşlara bir araya gelmeye devam ediyor. İmamoğlu'nun bugünkü adresi Zeytinburnu'nda bir semt pazarı oldu. İmamoğlu, pazarda yoğun bir ilgiyle karşılaştı. Vatandaşlar ve pazar esnafıyla sohbet eden İmamoğlu, bol bol da fotoğraf çektirdi. İmamoğlu'nun pazar ziyareti duygu dolu anlara da sahne oldu. 

İmamoğlu pazarda karşılaştığı bir çocukla bir süre sohbet etti. İmamoğlu'nun sorması üzerine küçük çocuk 6 kardeş olduklarını, anne babasının karton toplayarak geçimlerini sağladığını söyledi. İmamoğlu bu sırada çocuğun ayakkabılarının yırtık olduğunu fark etti. Küçük çocuğun abisini yanına çağıran İmamoğlu, kulağına fısıldayarak kardeşinin ayakkabılarının yırtık olduğunu belirtti. Çocuğun cebine para koyan İmamoğlu, parayı annelerine vermeleri yönünde tembihleyerek kardeşine ayakkabı almalarını söyledi.

İmamoğlu ve küçük çocuk arasındaki sohbet kameralara böyle yansıdı 📹

İmamoğlu daha sonra küçük çocuğun yırtık ayakkabılar ile gezmesine duygulandı ve gözyaşlarını tutamadı 📹

"Ben duyguları olan bir insanım..." 📹

İmamoğlu, pazarda gözlerinin dolmasıyla ilgili soruyu şöyle yanıtladı:

“Bir evladımızın özel bir durumu. Detaya girmek istemiyorum. Ben duyguları olan bir insanım. Duygulanıp ders çıkartıyorum. Bu derslerden topluma hizmet noktasında kendi yolumu çiziyorum. Dolayısıyla bir eksikliği gördüm. O eksikliği zihnimde nasıl kapatırım diye oluşturdum. Toplumu analiz etme gücü ancak toplumla bir arada olursanız olur. Ben hiçbir zaman toplumla arama mesafe koymayacağım. Koyduğum gün zaten siyaseti bırakırım. Zaten şu an en önemli sorun ülkeyi yöneten bir kısım insanın toplumdan uzaklaşması.”

Popüler İçerikler

Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR

A Haber: İmamoğlu yırtık ayakkabılı çocuğa gülerken gözlerinden yaş geldi!

29.05.2019

a haber uğraşmasın direkt bunu kullansın manşette beğendim

29.05.2019

bence birikim oldu adam şimdiye kadar yaşadıklarından etkilenmiştir taş olsa çatlar o da buna vesile olmuş. şov diye yaftalamak işin kolayı kaldı ki buna ihtiyacı da yok bu adamın hile dönmezse zaten ikinci kez havada karada başkan seçilecek.

29.05.2019

İnşallah bu sefer de sen kazanacaksın ve inşallah iyilik kazanacak

TÜM YORUMLARI OKU (91)