Bir Buçuk Yıldır Kulüpsüz Kalan Beşiktaş'ın Eski Yıldızı Dele Alli İçin Transfer Müjdesi

Beşiktaş'ta bir süre forma giyen ve istenileni veremeyerek ülkesi İngiltere'ye dönen Dele Alli bir buçuk yıldır kendisine takım bulamıyor. İngiliz yıldız için yeniden transfer söylentileri konuşulmaya başlandı.

İngiltere Premier Lig ekibi Everton ile sözleşmesi sona erdikten sonra herhangi bir takımla anlaşamayan Dele Alli için beklenmedik bir transfer iddiası ortaya atıldı.

İngiliz basınında çıkan haberlere göre, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille, bonservisi elinde bulunan 28 yaşındaki futbolcu Dele Alli ile ilgileniyor.

Lille'nin İngiliz futbolcuya bir şans verebileceği aktarıldı. Ayrıca Fransız ekibinin Alli'ye şu anda sadece ilgisinin olduğu ve transfer durumunun belirsiz olduğu kaydedildi.

2022-2023 sezonunda Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Dele Alli, o sezonun mart ayında sakatlık geçirmiş ve ameliyat olmuştu. O tarihten bu yana yaklaşık 1.5 yıldır resmi bir maça çıkmıyor.

İlginizi Çekebilir

Fenerbahçe, Galatasaray'ın Geriye Dönük Hakem Kararlarının İncelenmesi Teklifini Kabul Etti
Kenan Yıldız'ın İzlanda Maçı Performansını İtalyanlar Övgüye Boğdu
Beşiktaş'tan Sonra Azerbaycan'a Giden Fernando Santos Galibiyeti Unuttu

Popüler İçerikler

Özgür Demirtaş’tan Domuz Eti Kullanan Köfteci Yusuf Açıklaması: “Farklı Düşünüyorum”
Arda Güler'in Buz Pistindeki Performansı Yine İspanyolları Büyüledi
Mustafa Destici'den 750 TL'lik Kredi Kartı Vergisine Destek: "Vermezsen Sonun Suriye Gibi Olur"
YORUMLAR
15.10.2024

Çok zor bir zorbalık yüzünden psikolojik sorunlar yüzünden futbolun gerisinde kalmış bir arkadaş babası tarafından cinsel istismar uğramış çok zor zamanlar geçirmiş umarım futbola en yakın sürede geri döner eski formunu bulur

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ