Bir Bu Eksikti! Garsonu 'Yemeği Geç Getirdin' Diyerek Darbettiler: 3 Şüpheli Gözaltına Alındı

İstanbul-İzmir otoyolu Gemlik yakınlarındaki dinlenme tesisinde kavga çıktı. 3 müşteri, bir garsonu 'yemeği geç getirdi' diyerek acımasızca darbetti. 

Hastaneye kaldırılan garsonun alnına dikiş atıldı.

Edinilen bilgiye göre; tesiste sipariş verdikleri yemeğin geç geldiğini öne süren 3 kişi ile garson Murat Tepe (24) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine grup; tekme, yumruk ve sandalyelerle Tepe'ye saldırdı. Çalışanların ve müşterilerin araya girmesiyle sonlanan kavgaya karışan 3 şüpheli, kaçtı.

Başına darbe alan garson Murat Tepe yaralandı. İhbar üzerine adrese jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan, ardından Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Tepe'nin alnına dikiş atıldığı öğrenildi.

Gemlik Cumhuriyet Savcılığı talimatıyla harekete geçen jandarma ekipleri, kavgaya karışan 3 şüpheliyi gözaltına aldı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, denetimli serbestlik ve yurtdışına çıkma yasağı konularak serbest bırakıldı.

Öte yandan kavga, dinlenme tesisinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, masadan kalkan 3 arkadaştan 2'sinin önce tartışıp ardından saldırdığı garsonu tekme tokat darbettiği ve tarafların birbirine sandalye fırlattığı görüldü.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Duyurdu: Saldırı Hazırlığındaki 5 Terörist Yakalandı
Bu da Oldu! Denizden Araba Lastiği de Çıktı Market Arabası da: 2,3 Ton Çöp Toplandı

Popüler İçerikler

Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
Sinan Ateş'in WhatsApp Mesajları Ortaya Çıktı: "Beni Öldürmeye Karar Vermiş Arkadaşlar Ömer Abi"
Diyanet, "Karalamalara Rağmen" Diyerek Duyurdu: Din Adamlarına Güven Oranı Açıklandı
YORUMLAR
08.09.2023

Ciddi anlamda ülke olarak tedaviye ihtiyacımız var, artık sulara sakinleştirici mi koyarlar sosyolojik vaka olarak ele mi alırlar bilemiyorum. Bildiğim tek şey herkesin kafayı sıyırdığı, baktı diye dövecek/öldürecek tiplerin fazlaca türemiş olması ve gidişat iyice boka sarıyor.

08.09.2023

darpeden ler akp yandaşı olduğu için hiçbir bok olmayacak bakın görün

08.09.2023

Vallaa ben bi garsondan tuz istemeye utanıyorum emir veriyormuş gibi oluyorum, şunların yaptığına bak

08.09.2023

bu kadarı da gereksiz nezaket.

08.09.2023

nüfus planlaması,ekonomik refahın eşit bir şekilde tüm tabana yayılması,iflah olmaz eğitilemez potansiyellerin tespit edilip toplu infazı,rehabilitasyon merkezleri açılıp köy enstitüsü modeli eğitim sisteminin tüm okullara yayılması halinde bitecek olan haberler türü ancak işlerine gelmez yazdığımızla kalır

08.09.2023

Hangi masal bu Zafer?

TÜM YORUMLARI OKU (26)