Bir Bu Eksikti! Eczanelerde İlaç Bulamadıklarını Söyleyen Bazı Kullanıcılar Sosyal Medyada İsyan Etti

Randevu alamayan, detaylı bir şekilde sağlık hizmetine erişemeyen vatandaşlar şimdi de ilaç bulamadıkları için isyan etti. Birçok sosyal medya kullanıcısı bazı ilaçları eczanelerde bulamadıklarını söyledi. 

Detaylar içeriğimizde;

Türkiye'deki sağlık sisteminin son yıllarda can çekiştiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Randevu almak, doktor kontrolünde detaylı bilgi almak, sağlık hizmetlerine ulaşmak zorlaşmaya başladı.

Sadece işleyiş değil elbette insanları zora sokan...Yoğun çalışma koşulları, hastanelerde yaşadıkları şiddet ve tehdit olayları derken sağlık çalışanlarımızı da kaybediyoruz.

Gittikçe kötüleşen ülkedeki ekonomik durumdan kaynaklı hak ettikleri maaşları alamamaları da onlar için ayrı bir sorun. Bu koşullara daha fazla dayanamayan birçok sağlık çalışanı da çareyi yurt dışında arıyor.

Tüm bunlarla beraber vatandaşlar da son zamanlarda ilaçlara ulaşamadıklarını söylüyor.

İlaç kriziyle karşı karşıya kalan insanlar da sosyal medyada bu duruma isyan etti.

İnsan "sırada ne var?" diye düşünmeden yapamıyor... Bakalım bu sorun nasıl çözülecek!

Haydi yorumlara!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Hastanede Saldırıya Uğramıştı: Saldırganlar Serbest Kaldı, Doktor İstifa Etti!
Övündüğümüz Sağlık Sisteminin Geldiği Üzücü Noktayı Tokat Gibi Yüzümüze Çarpan Mesajlar

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Cem Garipoğlu'nun Otopsi Fotoğrafları Ortaya Çıktı: Sağ ve Sol El Parmaklarındaki Morarmalar Dikkat Çekti
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR
30.06.2022

geçen 10 gün sonraya randevu aldım. varikosel ağrısı için.. 1 saat sıra bekledim. doktorun odasına girdim. rahatsızlığımı anlattım. 1 kağıda karaladı birşey doppler çekimine gönderdi. 13 gün sonraya randevu verildi.. kağıdı yırtıp çıktım.. ameliyatı 1 yıl sonraya verir artık... ilaç sorunu yeni bir şey değil 1 yıldır yazılan ilaçları tek seferde alamıyorsun..

Myastenia gravis hastasıyım. Tek bir ilacımız var mestinon . Muadili dahi yok bu ilacın. Myastenia isen mestinon dan başka çaren yok . Ama piyasa da mestinon da yok !!!! Aylardır aramak için eczane eczane geziyorum . Her gittiğim eczane maalesef ki yok depolarda da yok diyor . Ben o ilaç olmadan kaslarımı nasıl kullanacağım ? En son gittiğim eczane tüm depolarda aradı birinde buldu oda yazılan miktar kadar değil ….. hiç çalışmadıkları bir depodan halime acıdılarda istediler … elimde olanlar bitince ne olacak peki ? Ülkenin içine ettiler hakkımı asla helal etmiyorum….

30.06.2022

Hayret ki, eskiden yağ kuyruğlarıı...on böş tömmoz törörö...diyen kimse yok...vicdanına soktuklarım esiktekine besiktekine kıydılar hala utanmadan arlanmadan ahbarti aahhh diye kibirleniyorlar...

TÜM YORUMLARI OKU (4)