Bir Bir Kaybediyoruz! Genç Doktor İlker Tosun Kovid Yüzünden Yaşamını Yitirdi...

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı asistanı olarak çalışan 28 yaşındaki Dr. İlker Tosun, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

1993 doğumlu olan genç doktor, 2017 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştu. Tosun 2019 yılından bu yana da Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapıyordu.

Hastaneden genç doktorun ölümüne ilişkin açıklama yapıldı.

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği asistan hekimi doktor İlker Tosun’un vefat haberini vermekten derin üzüntü duymaktayız. Genç meslektaşımıza Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabırlar dileriz.”

Tüketici Güven Endeksi 83.3'e Yükseldi
750 Bin Dolara Satılmak İstenen Tablo Ele Geçirildi
Yılmaz Özdil'e 'TBMM Kısaltmasındaki Son 3 Harfi Küçük Yazdığı İçin' Dava Açıldı

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
YORUMLAR
21.01.2021

Bu gezip tozanlar virüs umurunda olmayanlar acaba hiç utanıyor mu bu haberleri okurken. Allah rahmet eylesin.

21.01.2021

Caddede insanların maske açık fosur fosur sigara içtiğini görüyorum hala, başlarını taşla yarasım geliyor. Gidip birini tutup utanmıyor musun bak gencecik doktor ölmüş diye sorsak ben ne yaptım ki ben mi öldürdüm der. Davranışının nasıl bir kelebek etkisine yol açtığının farkında değil hıyarlar. Polislere bağıran çağıran bir kız vardı maske takmamak için, aynı kızın ikinci görüntüsü çıktı geçenlerde aynı şekilde. Bu toplumun bunlara gerçekten ihtiyacı var mı abi ya bir sabah uyansak topu silinip gitmiş olsa keşke

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ