Bir Başına Çocuk Büyüten Dar Gelirli Annelerin Yaşadığı Zorlukları Okudukça Boğazınıza Yumru Oturacak

Twitter'dan Turgay Bakırtaş, iki çocuklu boşanmış bir kadının yaşadığı olayı anlattı; benzer hikayesi olan herkes döküldü.

Kimin neye ihtiyacı olduğuna sırf ona para yardımı yapıyoruz diye karar veremeyiz. 

İşte benzer hikayeleri olanların paylaşımlar...

1.

*

2.

*

3.

*

4.

*

5.

*

6.

*

7.

*

8.

*

9.

*

10.

*

11.

*

12.

*

13.

*

Popüler İçerikler

Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Özel Okulda Silahla Vurulmuştu: Hastaneye Kaldırılan Okul Müdürü Hayatını Kaybetti
İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
YORUMLAR
16.09.2019

Ablam ve ben cok kucuktuk babam vefat ettiginde ve annemin bir meslegi dolayisiyla bir geliri yoktu.. bize dedem bakti ve ben kucukken ilk defa tanistigim biri oldugunda once babamin öldüğünü sonra da annemin ev hanimi oldugunu duyunca hep "e o zaman siz nasil geciniyorsunuz?" Diye sorarlardi ve ben kucuk oldugum icin sana ne lan demeyi akil edemez ezile buzule bize dedemin baktigini izah eder her defasinda da hep ayni uzuntuyu yasar keske babam hayatta olsaydi derdim icimden... annem senelerce kayinpederine muhtac kaldi, ne kendine bir sey aldi, ne bir luksu oldu.. iki kurus para biriktirebilse onu bile bize harcardi. Ne zorluklar ya rabbi.. ama biz ablamla 18imizden once ne istesek hep harcliklarimizdan biriktirip kendimiz aldik, 18imizden sonra da hem okuyup hem calistik ve harcligimizi cikarttik.. hala daha bizi koy firtinanin ortasina dimdik ayakta dururuz. Canim annem canim ablam.. 🧡🧡

16.09.2019

Maşallah

16.09.2019

Yıllar önce söylemiş Mevlana: İnsan kendi mutluluğu ile yetinmiyor, başkalarının mutsuz olmasını istiyor...

16.09.2019

Memlekette maalesef "sadaka ekonomisi" sistemi uygulanıyor. İnsanların bireysel davranışları aslında devletin sisteminin bir yansıması. Bakın yakın zamanda belediye seçimlerine. İktidarı-Anamuhalefeti vaatleri insanlara sürekli bir "YARDIM-ÜCRETSİZ BİLMEM NE-FAKİR AİLELERE ÜCRETSİZ" şeklindeki kampanyalardı. Halkçı devletçi ekonomik model (Mustafa Kemal'in uyguladığı ekonomi modeli) İnsanlara yeteneğine ve fiziksel yeterliliklerine göre iş imkanı sağlıyor kimseyi sadakaya muhtaç etmiyordu. Kimseyi sadakaya muhtaç etmeyen devletçi ekonomik modeli kuralım, kimseyi sadaka muhtaç etmeyelim.

16.09.2019

Ayrıca eklemeliyim ki Mustafa Kemal de bir yetimdi. Ve o yüzden "Cumhuriyet kimsesizlerin kimsesidir" demiştir.

TÜM YORUMLARI OKU (46)