Bir Babanın OnlyFans'ta Satın Aldığı İçerik Kızına Ait Çıktı: Baba İntihar Etmek İstedi!

Norveç'te terapist olarak çalışan Tone Haldorsen, evli bir babanın kendisine şoke edici bir hikaye ile başvurduğunu ve intihar düşünceleri yaşadıktan sonra yardım istediğini açıkladı. 

Haldorsen’in açıklamalarına göre; Norveçli bir baba, açtığı OnlyFans hesabında satın altığı içeriğin kendi kızına ait olduğunu öğrendikten sonra intihar etmeye çalıştı. 

Norveç'te terapist olarak çalışan Tone Haldorsen, evli bir babanın kendisine şok edici bir hikaye ile başvurduğunu ve intihar düşünceleri yaşadıktan sonra yardım istediğini açıkladı. Adam, arkadaşlarının tavsiyesi üzerine yerel bir profile rastladığını ve aylarca bu içerik üreticisiyle etkileşimde bulunduğunu, ancak sonunda üreticinin kızı olduğunun farkına varıp dehşete düştüğünü paylaştı.

"Bu durum neredeyse aralarındaki ilişkiyi yok edecekti," diyen Haldorsen, "Babanın kızıyla ilgili cinsel bir şey yapma düşüncesi onu fiziksel olarak hasta etti. Şimdi onun bedeni, fantezilerinin ve sadakatsizliğinin kaynağı olmuştu" dedi. Haldorsen, babanın hala kızının annesiyle evli olduğunu ve kadının bu olaydan haberdar olmadığını belirtti.

Baba ve kız ile bir süre danışmanlık yaptıktan sonra ikisinin de artık çok daha iyi durumda olduğunu ve bu olaydan sonra neredeyse daha yakın bir ilişki kurduklarını belirtti.

Bir cinsellik uzmanı ve evlilik/ilişki danışmanı olarak çalışan Haldorsen, adamın kızının bedenine aylarca hayranlık duyduğunu ve rahatsız edici gerçeği öğrenmeden önce durumdan habersiz olduğunu söyledi.

Adam, kızının yüzünü hiç görmediğini çünkü her zaman kapalı olduğunu ve kızını çıplak görmediği için kim olduğunu tanıyamadığını açıkladı.

Eşinizin veya Sevgilinizin OnlyFans Kullandığını Öğrenseydiniz Nasıl Tepki Verirdiniz?
Bir Dönem Seks İşçiliği Yaptığı Açıklayan OnlyFans Fenomeni Merve Taşkın Yaşadıklarını Açık Açık Anlattı

Popüler İçerikler

Cem Garipoğlu'nun Fethi Kabir Tutanağı Ortaya Çıktı: Kefen Yok, Plastik Poşet Bulundu!
Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı Açıklamalarda Bulundu: "Sistemi Yıkacağız Diye Geldik Yıkacağız"
Milyonlarca Çalışan İçin Pazarlık Masasına Gelecek Asgari Ücrette "İlk Rakam 24 Bin 58 TL Olacak" İddiası
YORUMLAR
30.05.2024

Kendini bilen insan,insan olan insan bedenini pazarlamaz,insan olan insan beden satın almaz.Lutfen bu hayatı boyle hayvani guduler dogrultusunda,materyalist yaşamayın.Ruhunuzu kirletmeyin.

Almancı her halde arkadaşımız

30.05.2024

Norveç’e bak sen, umulmadık yerden geldi hikaye. Niye Gülseren Budayıcıoğlu gibi ortaya dökmüş anlayamadım, isimler saklı olsa da etik değil etkileşim için anlatmak.

31.05.2024

Norveç neden şaşırttı? "https://www.sozcu.com.tr/norvecte-pedofil-agi-cokertildi-51-kisi-tutuklandi-wp1520148" haberi okursan yeni doğacak çocuğunu nasıl taciz edeceğini anlatan Norveçli anneyi göreceksin, ki bunlar kendi çocuklarını(sarı saçlı beyaz tenli) taciz ettikleri için ortaya çıkıp tutuklanıyor, yoksa avrupada yüzbinlerce evde sadece tecavüz edilmek için fakir ülkelerden "satın alınan" veya kaçırılan 15 yaş altı çocuklar var. Bir belgeselde İngilizlerin Nepalli çocukları tercih ettiği ve 5000$ ödedikleri anlatılıyordu... sanırım çocuklar ya tecavüzler sonucu ölüyor ya da biraz büyüdüğünde öldürüyorlar.

Bu da Norveç'in Esra Ezmeci'si herhalde, gündeme gelip reklamını yapmak için osur osur ipe diz.

TÜM YORUMLARI OKU (28)