Bir Baba Küçük Kızının Yatağın Altına Çekildiğini İddia Ettiği Paranormal Bir Video Paylaştı

Bir babanın, kızının yatağının altına çekildiği paranormal videoyu paylaşmasının ardından TikTok kullanıcıları dehşete düştüler.

Birçok insanın akıl sınırlarını aşan, hatta paranormal olarak adlandırdığı tuhaf hikayeleri vardır. Bu hikayelere genel olarak hayaletler eşlik eder. Genelde bu tarz şeyler gençken başımıza gelir ve olay anında etrafta kimse olmaz. Böylece de kimseye açıklama yapamazsınız.

Ancak bu seferki olay, video kaydına alındığı için herkese ulaşma şansı oldu. Video Josh Dean adında bir adam tarafından sosyal medyaya verildi. Josh aynı zamanda videoda yatağın altına çekilen kızın babası.

Videoyu dikkatlice izlerseniz ilk başta bir müzik eşlik ediyor. Kız normal şekilde yatağın altına bakıyor. Daha sonra ayağa kalkıp yatağının daha derinlerine bakmaya çalışıyor.

Videoda da duyduğunuz gibi küçük kız endişe halinde annesine sesleniyor. İlk başta sürünüyor gibi gelse de videonun ilerleyen saniyelerinde kızın bir şey tarafından çekildiği aşikar.

Bu enteresan video paylaşıldıktan sonra milyonlarca izlendi.

Videonun renkli kısımlarında küçük kızın tekrardan yatağın altındaki aynı tarafa baktığını görüyoruz. Sanki orada bir şey görmüş ve ondan çok korktuğunu için orada olup olmadığını kontrol eder gibi hali var.

Videoyu merak edenler için buraya bırakıyoruz:

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Kötü Şöhreti ile Bilinen 'Cecil Hotel'de Yaşanan Birbirinden Garip ve Ürkütücü Olaylar
Tarihte Var Olmuş Birbirinden Ürkütücü Bu Meslekleri Öğrendikten Sonra Kendi İşinizi Daha Çok Seveceksiniz
Doğanın Korkutucu Yüzünü İliklerinize Kadar Hissetmenize Sebep Olacak Birbirinden Ürkütücü 17 Yeni Fotoğraf

Popüler İçerikler

Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Araları Kötüydü: Survivor'a Giden Demet Akalın, Aleyna Kalaycıoğlu Hakkında Konuştu!
YORUMLAR
25.02.2021

Çocuk yatağın altından biryerden tutup kendini çekiyor

26.02.2021

Ve kendini her çektiğinde ağlıyor garip

25.02.2021

Yok beya. O yastaki cocuklar boyle her yere girmeyi seviyorlar. Altında oyuncağı filan kalmistir. Bana garip gelen anne tek elle koca yatagi nasıl kaldiriyor? Annede bi numara olmasın?

26.02.2021

o zaman rihanna ve eminem söylüyor . I'm friends with the monster that's under my bed-- Get along with the voices inside of my head-- You're tryin' to save me, stop holding your breath-- And you think I'm crazy, yeah, you think I'm crazy--

TÜM YORUMLARI OKU (9)