Bir Avukat Daha Yaşamına Son Verdi...

Kayseri'de avukatlık yapan Cemalettin Şenyüz (39), intihar etti. Şenyüz’ün, yaşadığı ekonomik sorunlar nedeniyle bunalıma girdiği iddia edildi.

Pandemi sürecinde iki avukatın intihar ettiği Kayseri'de bir avukat daha yaşamına son verdi.

ANKA'nın aktardığı habere göre, Kayseri Barosu’na kayıtlı Cemalettin Şenyüz, Sivas Caddesi’nde bulunan evinde dün akşam saatlerinde intihar etti. Şenyüz’ün, yaşadığı ekonomik sorunlar nedeniyle bunalıma girdiği bu yüzden intihar ettiği öne sürüldü. Şenyüz’ün cenazesi bugün Kayseri’de toprağa verildi.

Kayseri Barosu, Cemalettin Şenyüz için bir taziye mesajı yayınladı. Mesajda, '24.11.2011 tarihinde avukatlık mesleğine başlayan, Baromuz üyesi kıymetli meslektaşımız Av. Cemalettin Şenyüz vefat etmiştir. Meslektaşımıza Allah’tan Rahmet, ailesine ve Baromuz üyelerine başsağlığı dileriz' denildi.

Popüler İçerikler

Şova Devam! Dilan Polat Kocası Engin Polat'ın Namaz Kılmaktan Moraran Dizlerini Gösterdi
Fransa'da Geri Dönüşüme Gönderilen Aracın Türkiye Fiyatı İçinizi Sızlatacak...
Polis Memuru Şeyda Yılmaz’ı Şehit Eden 19 Yaşındaki Katil Yunus Emre Geçti Tutuklandı
YORUMLAR
15.06.2022

Her köşe başına üniversite açıp bolca sosyal bilim bölümü dolduranlar bence asıl suçlu. Varsa bir avukat düzeltsin lütfen, büyük şehirlerde toplam 15 binden fazla işsiz avukat var. İnsan israfı bence günahların en büyüğü. Çünkü içinde israf edilen kişilerin ve vergi verenlerin (özellerde devletten destek alıyorlar) kul hakları var.

15.06.2022

Hepimizin başı sağ olsun.

16.06.2022

Bundan 6-7 sene önce henüz enflasyon düşükken, kur insaflı bir seviyedeyken bu ne olm herkes hukuk okuyor yakında tavuk döner ayran fiyatına boşanma davasına bakarlar diye goygoy döndürüyorduk, üstüne bir de kur krizi ve enflasyon patladı. Allah yardımcıları olsun, zor...

16.06.2022

Özellikle tüm çevreme çocuklarınızı hukuk bölümüne yollamayın mezun enflasyonu olacak demiştim. O zaman çok inandırıcı gelmedi onlara şimdi sonuç ortada geçen görüştüğüm bir baro çalışanı "piyasada avukat patlaması var ben kendi çocuğumu hukuğa göndermiycem" dedi. Üniversite kontenjanları ülkenin mesleki açığına göre değil ekonomik kaygılara göre ayarlandığı sürece bu böyle olacak. Mesela atamadığı için intihar eden o kadar öğretmen adayı varken hala eğitim fakülteleri açılıyor bir de üstüne üniversiteler formasyon satarak eğitim mezunu olmayanları da bu KPSS denen cenderenin içine sokuyorlar.

16.06.2022

İşini iyi yapan, omurgalı, gerçekten hukukun peşinden koşan avukatlar üç kuruşa dosya alıyorlar sırf geçinebilmek için. Gerçekten üzülüyorum.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ