Bir Astrolog, Numerolog ve Tarot Falcısına "Seçim Sonucu Ne Olur?" Diye Soruldu: Bakın Ne Yanıt Verdiler...

TepkiKolik YouTube kanalı astrolog, numerolog ve tarot Falcısına 'Seçim Sonucu Ne Olur?' diye sordu. Yüzde yüz doğru tahmin olmayacağını belirten konuklar olasılıklar üzerinden seçimi değerlendirdi. Bakın, ne yanıt verdiler...

Eğlenceli videoları ile ünlenen TepkiKolik YouTube kanalının konukları bu kez bir astrolog, numerolog ve tarot falcısıydı. Konuklar kendi alanlarına göre seçim sonucunu tahmin etmeye çalıştılar.

Tarot danışmanlığı yapan Kübra Gürsoy...

Yaklaşık 5 yıldır astroloji ile ilgilenen Çiğdem Aslan...

Ve numeroloji alanında danışmanlık ve eğitim veren Gülay Yelkarası seçimi değerlendirdi.

14 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerine az bir zaman kala birçok anket sonucu yayınlandı ancak seçmenlerin heyecanı dinmiyor.

"Sandıktan en çok oy hangi adaya çıkacak?" sorusu merak konusu bu nedenle astrologlar ve diğer alanlarda çalışan isimler seçim tahminleri ile gündeme geliyor.

Alanında hizmet veren bu üç isim de farklı yöntemler ile seçim gününü değerlendirdi.

Buna göre Tarotolog Gürsoy, genel Türkiye yorumunda "halkın bir uyanışa geçeceğini" ifade etti.

Diğer yandan seçim ile ilgili 'İkinci tura kalabilir' ifadelerini kullanan Gürsoy, bunun bir hastalık ile ilgili olabileceğinin de altını çizdi.

Yaklaşan seçim günü ile ilgili uyarılarda bulunan Gürsoy, halk arasında bir kaos ortamı oluşacağına ve çatışmaların yaşanabileceğine dikkat çekti.

Gürsoy, seçime günler kala bir liderin adaylıktan çekilebileceğine dair sinyaller de verdi.

Astrolog Aslan ise Türkiye'nin haritası üzerinden seçimi yorumladı. Geçtiğimiz tutulmanın etkilerinin devam ettiğini belirten Aslan, Türkiye'nin hayatında birçok şey değişecek, diye konuştu.

Evrensel olarak "7 rakamını yaşadığımızı" söyleyen Numerolog Yelkarası, "En çok kime güveniyorsak seçimi o alacak" diye belirtti.

7 rakamının halk arasında isyan ve değişim ihtiyacına sebep olabileceğini ancak insanların mantıktan ziyade duygusal karar vereceğini de sözlerine ekledi.

"7 rakamının enerjisi halka "Yeter artık" dedirtecek ve değişim başlayacak!"

Seçim dönemi için uyarılarda bulunan Yelkarası, yanlış bilgiler ve açıklamaların yayılabileceğinden, kısıtlamalar ve engellemelerin olabileceğinden de bahsetti. Aynı zamanda seçimin 7 rakamının tekrar enerjisi nedeniyle ikinci tura kalabileceğinin de altını çizdi.

Memleket Partisi genel başkanı Muharrem İnce için konuklar, bazı spekülasyonlara maruz kalarak "günah keçisi" ilan edilebilir, diye konuştu: "Anketlerde açıklanandan çok daha az oy alabilir."

İnce'nin seçime yaklaşırken birçok yanlış anlaşılmayı düzeltmek ve kendini açıklamak zorunda kalacağı belirtildi. Diğer yandan seçmenden umduğu oy oranını alamayacağını da söylediler.

Cumhurbaşkanı Adalet ve Kalkınma Partisi'nin genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan için ise sağlığının olumsuz gideceği ve bir operasyon geçirebileceği öngörüsünde bulundular.

Diğer seçimlere kazanma ihtimalinin daha düşük olmasının yanı sıra iktidar ve güç konularında da olumsuz enerjiler altında olduğunu belirttiler. Balık burcu olan Erdoğan'ın Güneş ve Satürn'ü kavuşum açı yapmasını Astrolog Aslan, bu seçimde kazanırsa diğerlerine göre daha farklı yenilikler olumlu sonuçlar getirecek, diye değerlendirdi.

ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan için Türkiye ile en uyumlu aday haritasına sahip olmasına rağmen iktidar ve güç konusunda sınanabileceği aktarıldı.

Para ve siyasi iktidar meselesinde sorunları olabileceği belirtilen Oğan için ilerde kariyerinde yükselişe geçebileceği de ön görülüyor.

Cumhuriyet Halk Partisinin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için tarot kartları "Seçimi kazanabilir" dedi.

Konuklar, Kılıçdaroğlu diğer adaylara göre en şanslı dönemlerini yaşıyor ve bu dönemin ardından daha da ünlenecek ön görüsünde bulundu. 9'ncu çakra dönemini yaşayan Kılıçdaroğlu'nun tamamlanma enerjisinde olacağı da söylendi. Ancak seçim döneminde aldanmalara açık olacağı için çok güvendiği kişilerden ihanet yaşayabilir, diye altı çizildi. Doğum haritasına göre Mayıs sonu itibariyle Satürn karşıtlığı yaşayacak Kılıçdaroğlu'nun önemli bir sınava tabi tutulacağını da gösterdi.

İşte o video:

Tüm Seçim Anket Sonuçları Birleşti: Seçmenlerde Ekonominin Etkisi de Öfkesi de Yüksek!
14 Mayıs Seçim Öncesi Kadir Çöpdemir'in Sözleri Tepki Çekti: 'Değiştirelim be! Bıktık be!'
Saadet Partisi'nin Görevimiz Tehlike Temalı Seçim Videosu: "Görevimiz İlk Tur"

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
YORUMLAR
10.05.2023

Bir tarafta saf kötuluk, diger tarafta aydinlik. Akp, secmeni dahil, maalesef ki kotu insanlardan olusuyor. Ataturk' un partisini ve bizleri teroristlerle ayni kefeye koyuyor ve rahatca iftira atiyorlar. Ekrem imamogluna tasli saldiri yapiliyor, akp secmeni sokak roportajinda hak etti diyor. Ahlak yoksunu bu tip insanlarla ayni havayi solumak ne kadar aci. Umarim iktidar olunursa bu secmene zorunlu olarak, insan olmak, dersleri verilir. Suan iclerinde yasiyorum ve akla gelebilecek her turlu kotuluk var onlarda. Seytan gelse, sapkasini cikartip onlerinde saygiyla egilir.

11.05.2023

Kör müsünüz yahu, seçilirsem Selahattin Demirtaş ve Osman Kavalayı serbest bırakacağım dedi kaç kere.Oyları düşünce dinî siyasete alet ederek Alevilik kartını oynayan da kendisi.Secilirlerse İmralının, Edirne cezaevinin kapılarını kırıp Demirtaş'ı alacağız diye bas bas bağırıyorlar! En fazla bir yıl içinde maddi manevi tüm kazanımlarımız heba olur.Ünal Çeviköz şimdiden A.B.D.ye göz kırpıp Suriye'den askerlerimizi çekeceğiz diyor.Kimse orda babasının hayrına asker tutmuyor.Ordan askerlerimizin çekilmesi demek en az beş milyon Suriyeli bin daha ülkemize gelmesi demek.Ukraynada savaş oluyor ve Ukrayna'dan Polonya ya geçen mülteci sayısı 11 milyon!Ama kimse bunu Kılıçdaroğlu gibi siyasete alet etmiyor.O gavur dedikleriniz evlerini sofralarını açıyor! İçimizdeki gavurlar yüzünden bizi helak etme Allah'ım..

10.05.2023

Gelen gideni aratırmış derler fakat bunları şeytan-deccal bile aratmaz!

11.05.2023

Ooo sen baya ağzı bozukmuşsun ya... Gerçekten esra da değilsin muhtemelen trol hesap seni...

10.05.2023

Bana sorsanız bunları bende bilirdim dümdüz insan olarak

TÜM YORUMLARI OKU (39)