Bir Anne 23 Nisan’da Kostüm Şartı Koyan Öğretmenlere İsyan Etti: “Parası Olmayan Ne Yapsın?”

Bugün şanlı bayramlarımızdan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Ülkenin dört bir yanından, çocuğundan yetişkinine kutlama paylaşımları yapılırken bir anne ise isyan ettiği paylaşımıyla sosyal medya gündemine oturdu. Annenin isyanı 23 Nisan gösterilerilerinde okulun talep ettiği kostümlerdi.

Çocukların bu özel gününde binbir çeşit gösterileri görsel şölen oluştururken bu gösterilere kostümleri de eşlik ediyor.

Ancak isyan eden anne bunun doğru olmadığını anlatmak istedi ve “İnsanlar düşmüş tencerelerini nasıl kaynatacağının derdine bunlar da düşmüş 23 Nisan kıyafeti derdine.” sözleriyle sitem etti.

İşte detaylar 👇

Gelen tepkiler ise bu yönde oldu. 👇

👇

👇

👇

👇

👇

Bu içeriklerimiz de ilginizi çekebilir.

Bursa'da Bir Kebapçı 23 Nisan Şerefine Ay Yıldızlı Mangalda 1 Ton Kebap Pişirerek Çocuklara Dağıttı
Annesinin İsteğini Geri Çevirmedi: Mansur Yavaş 23 Nisan'da Koltuğunu Otizmli Muhammed Uğur'a Bıraktı
23 Nisan Gösterisini Sunarken Bir Anda Duygulanıp Ağlamaya Başlayan Minik ve Arkadaşının Tatlı Desteği

Popüler İçerikler

Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Suat Okuyan'dan İş İnsanlarına Çağrı: Ali Erbaş İçin Araba İstedi
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
YORUMLAR
23.04.2024

Geçende bir öğretmen arkadaşım söylemişti,birçok öğrenci beslenme olarak ekmek üzeri çikolata kreması ile geliyormuş her gün ama her gün.Millete dinden kitaptan bahsedip ,lokma hırka edebiyatı yapıp ,insanları bu duruma düşürüp kendileri en pahalı yiyeceklerle beslenen insanları sömürenlerin Allah belasını versin....

23.04.2024

hala da yarını yokmuş gibi doğurun

24.04.2024

Ya arkadaşlar düşmez kalkmaz hiç bir varlık yok bu kainatta. bakamayacaksan doğurmasaydın edebiyatı bir yere kadar doğru haklısınız, ancak her şey insan için bunu da unutmayın. batarsın, çıkarsın, sürünürsün, bolluk içinde yaşarsın bunlar hep dönem dönem değişebilir. sonuç itibariyle bu çocuk olmuş ve gelecekte bu ülkenin şekillenmesinde rol oynayacak. ne olursa olsun bir anne bu yüzden acı çekmemeli, bu yüzden kendini çaresiz hissetmemeli. orta yaşlı biriyim ve çocuğum yok, beni bağlayan bir durum da yok aslında. ama şu ekonomi de çocuğun bir kere giyip yıllar sonra çöpe atacağı bir şeyi ailelere dayatmak vicdansızlıktır. milletin parası olsa et yedirecek çocuğuna, sikmiş senin kıyafetini.

TÜM YORUMLARI OKU (12)