Bir Ailenin Evinde İftara Katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yer Sofrasındaki Görüntüleri Tepki Çekti

Bazı yorumlar güldürdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine toplantısının ardından artan koronavirüs vakalarına karşı bir dizi ek tedbir açıklamıştı. Ramazan ayında toplu iftarlar da bu kapsamda yasaklanmıştı fakat açıklamanın ardından Erdoğan, şehit aileleriyle toplu iftar yemeği yemişti.

Tepkilere ve detaylara buradan bakabilirsiniz;

Erdoğan Toplu İftarların Yasaklandığını Duyurmasının Ardından Toplu İftara Katıldı!

Şehit aileleriyle düzenlenen iftar yemeğinin ardından geçtiğimiz gün de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan'la birlikte bir vatandaşın evinde iftara katıldı.

İftar yemeğindeki bazı detaylar sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti ve yasaklara uymadıkları için birçok insan Erdoğan ailesini eleştirdi.

Siz neler düşünüyorsunuz bu görüntüler hakkında? Hadi yorumlara...

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
YORUMLAR

Emine hanım o milyon dolarlık çantanızı aileye hediye edin de 5 yıl filan rahat yaşasınlar..

15.04.2021

Bu aileye resmen acıdım. Çünkü; Bundan birkaç sene önce çalıştığım fabrikaya ziyarete gelecek dediler. Mola ve mesai süresi dakikalarla kontrol edilen, 2 dakika moladan geç dönsen azar işittiğin fabrikada çalışmayı durdurdular. K9 köpeklerle bütün fabrikayı didik didik aradılar. Masa ve duvarlardaki en küçük delikleri kapattırdılar. Fabrika çevresinde bir sürü koruma ve polis ellerinde silah, teyakkuz halinde dolanıyordu. Fabrikanın çeşitli yerlerine keskin nişancılar konuşlandırdılar. Kendisi gelmeden 1-2 saat önce bize "Başkan konuşurken alkışlayacaksanız bekleyebilirsiniz yoksa eve gidebilirsiniz" dediler. Şimdi böyle bir olay yaşayınca bu aileye kim bilir neler yapmışlardır, hayal bile edemiyorum. 1 hafta öncesinden psikolojik testlere tutup, evi didik didik etmişlerdir. Zaten yüz hallerinden, duruşlarından ne kadar diken üstünde oturdukları belli.

15.04.2021

Ne kadar da halktan bir dünya şeysi..

TÜM YORUMLARI OKU (44)