Bir Aile Yok Oluyor... Koronavirüsten 8 Akrabasını Kaybeden Şenay da Hayatını Kaybetti

Rize'nin Güneysu ilçesinde koronavirüs nedeniyle 6 ayda 8 yakınını kaybeden Genç ailesinin bir üyesi daha aynı hastalıktan yaşamını kaybetti. Babası, ağabeyi, 2 halası ve 4 kuzenini bu hastalıktan kaybeden, evli ve 1 çocuk annesi Şenay Genç Yalçınkaya, akşam saatlerinde tedavi gördüğü Rize Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti.

Babası, ağabeyi, 2 halası ve 4 kuzenini bu hastalıktan kaybeden, evli ve 1 çocuk annesi Şenay Genç Yalçınkaya, 3 aşı olmasına rağmen ağır seyreden koronavirüs nedeniyle entübe edilmişti. Ali Genç, 'Ne yazık ki Şenay kızımız da entübe edildi. Biz koronavirüsle büyük bir sınav veriyoruz. Aileden geriye 5 kişi kaldık, genlerimizin araştırılmasını istiyoruz' demişti.

Hayatını kaybetti

Şenay Genç Yalçınkaya ile Genç ailesinden koronavirüs nedeniyle ölenlerin sayısı 9'a yükseldi.

Entübe edilmişti...

Aile 10 Mezar Yeri Daha Kazdı: Korona Nedeniyle 8 Akrabasını Kaybeden Kadın Entübe Edildi

Popüler İçerikler

Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR
21.02.2022

Geride kalanlar için ne büyük bir acı... Allah dayanma gücü versin...

genetiği hedef alan bir hastalık zayıflığı asla affetmiyor

21.02.2022

Öjenik ayıklama diyorsun.

21.02.2022

Hastaneye giren ne yazık ki çıkamıyor dayımı da covidden kaybettik çocukları bütün değerlerin hastane bozulduğunu söylüyor şekeri olmayan insana 10 gün insilün yapmışlar sonrasında zaten değerleri bozulmuş iyiyim çıkacağım diyen insanın cenazesini aldık keza annemde bir hafta hastanede durdu sonunda çıkacağım artık diye bildiğiniz kaçtılar her gün bir sürü ilaç sorarsınız kimse bir şey demez kimseden çıt çıkmaz eğer 1 hafta daha dursaydı eminim annemde kötü olacaktı hastane sonrası verilen ilaçları da kullanmadı çok şükür kendini topladı ayrıca aşıyı şubat 2021 de sinovac olmuştu covidi de ocak 2022 de oldu yani vücutta aşının korumasıyla ilgili eser kalmamıştır herhalde.. Bu işin sırrı boğazınıza bağışıklığınıza iyi bakacaksınız can boğazdan gelir diye boşa dememişler!!

21.02.2022

İnsülinin amacı potasyum metabolizmasını dengelemek (asidoz ve alkoloz) ve anabolizmayı arttırarak iyileşme sürecine katkı sağlamaktır. Yoğun bakım iki üç insanın değil doktorlar dahil birçok insanın bulunduğu bir ekiple yönetilir. Çok biliyorsunuz ya, bir yoğun bakımı yönetin ve hastalarınıza insülin vermezsiniz :) 10 yıl okuyan insanlardan iyi biliyorsun sonuçta

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ