Bir Adamın, Yeni Evindeki Şömine Bacasına Yuva Yapmaya Çalışan Kuşlarla 4 Yıldır Devam Eden Savaşı

Kendilerine rahat ve sıcak bir yer bulmayadursunlar, hemen yuva inşa ederler kuşlar. BoredPanda'dan derlediğimiz içeriğe göre atomicrabbit2 adlı Imgur kullanıcısı yeni evine taşındıktan sonra şöminesinin baca çıkışına yerleşmeye çalışan kuşlarla büyük bir savaşa girdi. Her fotoğrafta daha çok komikleşen bu savaşı kazanmışa benziyor ama dereyi görmeden paçaları sıvamamak lazım.

"Kuşlarla 4 yıllık savaşım"

'Yeni bir ev aldık. Bu evin hoş bir gaz şöminesi var ve baca çıkışı arka kapının yanına düzgün bir şekilde yerleştirilmiş. Sıkıntı şu ki, bu baca kuşlar için mükemmel yuva yeri oldu çünkü çatının yağmura karşı koruyucu özelliği ve şömineden gelen sıcaklık var.'

"Ağustos 2014: Bu küçük adamları ilk kez fark ettim. Beni hazırlıksız yakaladılar ama altında bir şey aramadım. Yalnızca sıcak kalmaya çalışıyorlardı."

'Çok çabuk ürküyorlardı, arka kapıdan ne zaman girip çıksam hemen uçuyorlardı, her seferinde altıma s*çıyordum. İlk başlarda görmezden gelsem de sonrasında bacanın içine s*çmaya ve yuva yapmaya başladılar.'

"Mart 2015: Bir sonraki İlkbahar bacayı tellerle kaplamaya karar verdim. Sonuçtan çok memnundum, kendimle gurur duyuyordum, bitti sanıyordum..."

"Mayıs 2015: Görünüşe bakılırsa bitmemiş. Bacanın tepesinde güzel bir yarık bulmuşlar ve oraya bir de yuva kuruvermişler."

'Tamam, hiç bebek yok. Kolay iş, yuva buradan gidiyor.'

"Hemen ertesi gün kuş geri geldi. Yuvayı temizledim ve sonraki mevsim de gelmediler. İş tamam!"

"Mayıs 2016:..."

"Tamam bu artık sıkıcı olmaya başladı. Ben de tepeye kuşlar için diken koydum, onları uzak tutar diye. HAYIR."

'İntikamla beraber geldiler. Dikenler onları dışarıda tutmamakla beraber bir de yuvalarını sabitleyici görevi gördü. Bu sefer renkli dallarla gelmişler. Yuvayı temizledim, bir sonraki gün daha çok mavi dalla geldiler. Tekrar temizledim, TEKRAR GELDİLER. Bir yerlerde stoklamış olmaları lazım bu dalları.'

"Haziran 2016: Ha! Benimle mi uğraşmak istiyorsunuz?! Tamam o zaman. Alın size daha çok diken g*tler! Artık hiçbir şey kura--"

"Mayıs 2017: S*keyim."

"Temmuz 2017: S*keyim s*keyim s*keyim."

"Tepedeki açıklığı tamamen kapattım."

"Sizden daha zekiyim ha--"

"Mayıs 2018: Nasıl yani?!!!?!?!?!?!??! Görünüşe bakılırsa sağ tarafta küçük bir açıklık bırakmışım. O kuşlar artık yüksek güvenlikli elit mahallelerine giriş yapıyorlar."

"Mayıs 2018: Dr. Who ile tanışın. O kuşların ödünü patlattı, o zamandan beri geri dönmediler."

"Temmuz 2018: Sağdaki boşluğu ne olur ne olmaz diye iyice kapattım. Bana çok paraya mal oldu, belki hoş da durmuyor ama 4 yılın, bir sürü kuş b*kunun ve 6 yenilemenin sonucunda bu artık son olacak."

'Seneye geri gelirlerse artık pes edip kira almaya başlayacağım.'

Bu savaş insanların çok hoşuna gitti!

'8. fotoğraf bence aşırıydı. O kadar dikenden sonra kuşların asla geri dönmeyeceğini düşündüm. Onlar kendini adamış kuşlarmış.'

'Kuşlardan, baykuşun kafasına yuva yapmalarını bekliyordum.'

'Güvenlik görevlisi olarak plastik baykuş.'

'Gerçek hayatta çılgın bir çizgi film kuşuyla savaş veren bir Looney Toons karakteri bulmuşuz gibi hissediyorum.'

'İnanılmaz. Sonlara doğru toplama kampına benziyor.'

'Üzgünüm ama ben Kuş Takımı'nı destekliyordum.'

'Evini satarsan bir sonraki sahibin buna bakıp senin deli olduğunu düşünüp yıkmasını ve neden olduğunu anlayınca yeni bir taneye başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum.'

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
23.07.2018

lan bu kadar kasacağına oraya küçük bir tahta yuva yapsaymışın olay çözermişin

23.07.2018

Bizim evi balkonunda da küçük bir kentsel yaşam başladı. Tam balkonu kapatsak mı? falan diye düşünürken baktık yuva inşası var. Az bekleyelim dedik. Baktık ikinci inşat başladı. "Yazık" dedik. Tabi cam balkon parasını vermemek benim içinde çok güzel oldu. Süper bahane diye düşünürken; birken iki odlular, sonra üç oldu. Baktım iş uzadı gitti. Bildiğin baya baya yazlıkçı muhabbeti. Yazın takıl, kışın bırak git. Seneye ya onlar kooperatif kuracak yada TOKİ kentsel dönüşüme alacak. Orası belli oldu. O denli iş büyüdü. Hadi onu sineye çektik arkadaş ama evimin balkonuna çıkamıyorum. Lan zaten yazdan yaza gidip gelebiliyoruz. Oda arada sırada. Gel gör ki ondada huzur yok. Dozer gören gecekondu sahibi gibi saldırıyor vicdansızlar. Her sabah bokunuzu temizleyen ben, susuz kalmayın diye suyu koyan ben. Artan ekmekleri önünüze bırakan gene ben. Lan bari balkonda azıcık bir yer verin de bizde hava alalım. Hangi hayvana yardım elimi uzattıysam, elimde sıçtı.

23.07.2018

Piç herif ne zararı var sana ! ben penceremin önüne serçe gelsin diye bulgur döküyorum adamlara bak. Ruhsuz ayı

23.07.2018

Gözlerini kullanıp okursan zararlarının ne olduğunu görürdün?

TÜM YORUMLARI OKU (17)