BioNTech Aşısının Genlerimizi Değiştirdiğini Düşünenlerin İçini Rahatlatacak Bu Karpuz Örneğini Okumalısınız!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya yapılan ilk koronavirüs aşısının ardından yaş sırasına göre vatandaşlar büyük bir azimle aşılanıyor. Anlayacağınız aylardır koronavirüs illetinden kurtulmak için ülkece büyük bir seferberliğin içindeyiz.

Bir yandan böylesine yoğun bir çalışma sürerken diğer yandan aşı yaptırmayacağını, zorunlu tutulmasının zorbalık olduğunu söyleyenler de var. Biz sadece virüsle değil, bunlarla da mücadele ediyoruz yani.

Böylesine her anlamda insanları zora sokan bir süreç yaşarken bir de aşı karşıtlarının/komplo teorisyenlerinin planlarını bozmakla ve onları ikna etmekle uğraşıyoruz.

Aşı Karşıtlarının Organize Olup Randevulu Aşıları Ziyan Etmesine Gelen Haklı Tepkiler

Sıradan vatandaş olsun, bilim insanı olsun işi gücü bıraktık ikna çalışmalarına yoğunlaştık. Bununla ilgili sosyal medyada da konunun uzmanları çeşitli paylaşımlar yapıyor. Bir kişiyi bile vazgeçirmek bir başarıdır sonuçta değil mi?

Bir Doktorun Koronavirüs Aşısına Karşı Olanları İkna Edecek Herkesin Okuması Gereken Paylaşımı

Üretilen komplo teorilerini çöpe atacak bir paylaşımı göstermek istedim sizlere. Doktor Mehmet Emin Adin, BioNTech aşısının genlerimizi değiştireceğini düşünenlere aslında durumun hiç de öyle olmadığını "Karpuz" üzerinden çok güzel bir şekilde anlatmış.

Nasıl mı? İşte böyle...

Umarım bu paylaşım aşıyla ilgili tereddütü olanları biraz da olsa rahatlatmıştır.

Popüler İçerikler

Özel Okulda Silahla Vurulmuştu: Hastaneye Kaldırılan Okul Müdürü Hayatını Kaybetti
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Okul Müdürünü Öldüren Öğrencinin İfadesi Ortaya Çıktı: Cinayetten Sonra Börek Alıp Eve Gitmiş
YORUMLAR

Ulan bile bile kanser yapan sigarayı ağzından düşürmeyenler gelip aşı içinde ne var bilmiyoruz diyor. Arkadaş her şeye böyle şüpheci yaklaşsanıza o zaman? Ne verebilirler? Ne olacak yani? Beynini mi ele geçirecek? Kısır mı olacaksın? Mantık olarak kısırlaştırmak işine gelmez kimsenin, çalışma gücünü düşürüyorsun. Çip desen zaten ona keza adam sana mı harcayacak milyon dolarlık aletleri. Cebine telefonu koyup çıkıyor, her yerden mekan bildirimi yapıp fotoğraflar atıyorsunuz. Sonra da devlet bizi aşıyla çipleyip her şeyimizi bilecek diyorsunuz. Zaten adamlar alacağını alıyor senden neyin kafası bu? Ne yaşıyorsunuz arkadaşlar.

Abi zaten bu "teknoloji şeytan icadı" muhabbetinin gelişmiş versiyonları bunlar. Gidip Amish kafası yaşasınlar madem diyorum her defasında. G.tü sıkışında "dohtor beni gurdar!" işine gelmeyince "içinde ne var bilmeyok" Sanki tüm ilaçların prospektüslerini oturup baştan sona okuyup öyle içiyor. Çok garip bir milletiz ya bazen sorguluyorum bu kadar yükle nasıl başarmışız zamanında ilerlemeyi. Zaten başa gelince bitirdiler her şeyi.

24.06.2021

Ben aşı oldum. Gayet iyiyim. 1 gün kolumda ağrı yaptı sadece, o da geçti, başka da bir sıkıntı yok. Virüsün öldürme oranı %3 civarı. Şu ana kadar dünyada tüm aşıları tamamlanan 798 milyon insan var. En az 1 doz aşılanan yaklaşık 2 milyar insan var. Eğer aşı virüs kadar veya virüsten daha zararlı olsa, en az 90 milyon insanın aşı nedeniyle ölmesi gerekiyordu. Virüs nedeniyle ölen milyonlarca insanı gözardı edip, aşı kaynaklı olduğu iddia edilen ölümlere bakarak aşı karşıtlığı yapmak saçma.

bilal'e anlatır gibi anlatmış adam.

TÜM YORUMLARI OKU (11)