Binlerce Kişi Bayraklarla Yürüdü: Objektiflere Yansıyan Görüntülerle '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'

'15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' kapsamında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yapılacak olan etkinliklere katılacak olan vatandaşlar, yürüyerek etkinlik alanını tamamen doldurdu.

Alanda vatandaşlar çeşitli yazıların bulunduğu dövizler, pankartlar, şehitlerin fotoğrafları ve Türk bayraklarını taşıdı.

Biz de 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde düzenlenen bu programda ortaya çıkan 13 çarpıcı görüntüyü sizler için derledik...

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü | Drone 📹

Popüler İçerikler

Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
YORUMLAR

Aynı duyarlılığı, hassasiyeti 40 yıldır (kırk) doğuda şehit düşen gerçek vatan evlatları için, Şanlı Çanakkale destanımız için (15 temmuz, yanında destancık bile sayılmaz) Kurtuluş savaşımız için, 30 Ağustos, 29 Ekim, 19 Mayıs için, Sivas ve Erzurum içinde göstermeniz dileğiyle. Zamanında eteğinin dibinde ağladığınız hocaefendinizle olan kavganızı bize destan diye yedirmeye çalışmayın. 15 Temmuzda şehit düşmüş bütün vatandaşlarımız sizin "kandırılmanız" yüzünden şehit düştü. Bedel ödeyip hesap vermeniz gerekirken her durumda mağdur edebiyatı yapıp işin içinden sıyrılıyosunuz..

15.07.2018

Hayatını kaybeden insanlarımızın kanı,muhterem hoca efendimiz ne olur ülkene dön diyenlerin eline bulaşmıştır.Bu iti büyütüp,devlet içinde kümelenmesine kimler yardımcı olduysa,görmezden geldiyse yargılanmalı(Buna ihtimal veremiyorum). Akp iktidarı süresince,devletin yaptığı tüm sınavlarda askeri sınavlar dahil,usulsüzlük yapıldı bilmiyorlarmıydı biliyorlardı.Fetöcü subaylar Akp tarafıdan rütbelendirildi yükseltildi.Ergonokonun kumpas olduğunu biliyorlardı işlerine gelmedi.Cemaate her türlü imkanı sağlayarak devlet içinde büyümesine imkan tanıyarak zaten suç işlemişlerdi, kandırıldık diyerek kendilerini aklayamazlar.Sonrasında ne oldu pastayı bölüşemediler bakanlıkları bölüşemediler kavga başladı.Yargılanması gerekenler öve öve bitiremeyenler, hesap vermedikçe 15 Temmuz demokrasi günü falan değildir.Onca ölen insanımız dışında daha 3-5 ay askerken hiçbir şeyden habersiz emirle kışlalarından çıkartılan gencecik askerlerimiz de öldürüldü, katilleri nerede?

16.07.2018

gerçek kurtuluş savaşına, gerçek zafer bayramına inanmayan saygı duymayanların, ürettiği bayram 15 temmuz !

16.07.2018

=) bunu da nereden çıkardın?

TÜM YORUMLARI OKU (79)