Binali Yıldırım, İstiklal Marşı'nı Kağıda Bakarak Yanlış Okudu: 'O Benim Milletimindir...'

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, son kez çıktığı TBMM kürsüsünde bayrak açıp İstiklal Marşı okudu. Marş okurken kağıda baktığı görülen Yıldırım'ın 'O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak' yerine, 'O benim milletimindir…' dediği görüldü.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), kuruluşunun 103'üncü yıl dönümü ve '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' kutlamaları çerçevesinde, pazar günü özel gündemle toplandı.

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde AK Parti'den milletvekili adayı gösterilmeyen Binali Yıldırım, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'nda son konuşmasını gerçekleştirdi.

Yıldırım konuşmasının ilgili bölümünde şunları söyledi:

'Siyaset; elbette yarışmayı, rekabeti beraberinde getiriyor. Bu anlaşılabilir. Anormal olan nefret dilidir, ayrıştırıcılıktır, kırıcı yıkıcı eleştirilerdir. Seçime gidiyoruz. Kimin ne yapacağını ne yapamayacağını milletimiz ezbere biliyor. Bütün siyasetçilerden beklentimiz, 86 milyon vatandaşımızın sahip çıkacağı bir siyasi dil kullanılmasıdır” dedi. Yıldırım ayrıca; “5 yıllık bir tecrübeden sonra tabii ki sistem değişikliğinde düzeltilmesi gereken konular olmuştur. Bunlar da gelecek Meclis’in gündeminde olmaya devam edecektir'

Konuşmasının sonunda kağıda bakarak İstiklal Marşı okuyan Yıldırım'ın 'O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak' yerine, 'O benim milletimindir…' dediği görüldü. 🎥

Popüler İçerikler

Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
Mert Hakan Yandaş'tan 'Korkak Herif' Diyen Kerem Aktürkoğlu'na Yanıt: "5'e 1 Dayak Yerken"
AK Parti'de Kritik Sokak Köpeği Zirvesi: Uyutulma Seçeneği de Gündemde!
YORUMLAR
23.04.2023

Bu adam İBB Başkanı olsun diye oy verenler vardı ya...

23.04.2023

Vizyon işte!

Pasif Kullanıcı
23.04.2023

la yazı yazmasını bilmiyor okuyamaması zaten normal düşünün ülke kimlere teslim?

23.04.2023

prompter getir yavrum

23.04.2023

Kağıttan okuyamamış çok bir şey değişmez bence 🤣

TÜM YORUMLARI OKU (65)