Binali Yıldırım: 'Canlı Yayını Uğur Dündar Yönetsin'

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, rakibi Ekrem İmamoğlu ile yapacağı canlı yayın için görüşmelerin sürdüğünü belirtti. Yıldırım, programın hangi kanalda yapılacağı ile ilgili tartışmalara ilişkin fikrini de paylaştı. Yıldırım, programın kanal yerine bir stüdyoda gerçekleştirilmesinin ve kanalların da buradan ortak yayın yapmasının daha uygun olacağını ifade etti. Yıldırım, programın sunucusuna ilişkin olarak ise tecrübesi nedeniyle Uğur Dündar'ı tercih edeceğini söyledi.

İşte Yıldırım'ın açıklamaları:

Uğur Dündar, önerisi için Yıldırım'a teşekkür etti ve "Uğur Dündar'da adaletin terazisi şaşmaz" dedi.

Gazeteci Candaş Tolga Işık, Uğur Dündar önerisini Ekrem İmamoğlu'nun basın danışmanı Murat Ongun'a sorduğunu ve "Hiçbir itirazımız olmaz” yanıtı aldığını aktardı.

Yıldırım'ın Uğur Dündar tercihi sosyal medyanın da gündeminde...

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR

Daha konuşmayı beceremiyor, pot üstüne pot kırıyor, saçmalıyor ve unutuyor sözlerini. Kendi başına gaza gelip dediyse azarın devini yer bence. Altında bir plan yoksa izin alması mümkün değil.

bu adamlar hiç birşeyi boşu boşuna söyleyip yapmıyorlar, arkalarında kocaman bir toplum mühendisi ordusu var ve istanbul seçimleri onlar için çok önemli... Binali Yıldırım gibi 2 lafı bir araya getiremeyen birinin Ekrem İmamoğlu ile karşı karşıya gelmek istemesi (daha önce buna ben karar veremem demişti ama şimdi fikri kendisi vermiş gibi oldu) üstelik de Uğur Dündar sunsun demesi hiç de göründüğü kadar “iyi” bir şey değil bence... kesinlikle altında başka bir hesapları var!

07.06.2019

Hemen sevinmeyin, bu işin içinde bir bit yeniği var ama, neyse çıkar kokusu.

TÜM YORUMLARI OKU (38)