Binali Yıldırım'dan Gençlere Yurt Dışı Tepkisi: 'Hiçbir Şekilde Sizi Kabul Etmiyorlar'

AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım gençlerin yurt dışı hayaline 'Davulun sesi uzaktan hoş gelir' ifadeleriyle tepki gösterdi. Yıldırım sözlerine 'Yurt dışında da bulunmuş bir büyüğünüz olarak söylüyorum, bir müddet hoşunuza gidiyor ama orada ülkenizden daha zor şartlarla karşı karşıya kalıyorsunuz.' ifadeleriyle devam etti. 

AKP Genel Başkanvekili Yıldırım, Ümraniye Belediyesince düzenlenen Gençlik Buluşması'nda, okul yıllarına ait anıları gençlerle paylaştı. Üniversitede okumak için İstanbul'a geldiğinde o günün şartlarında bu yolculuğun 3 gün sürdüğünü anlatan Yıldırım, 'İstanbul açık hava müzesi gibi bir şehir, dünyada içinden deniz geçen başka şehir yok. Farklı medeniyetlerin buluştuğu bir yer ve iki kıtayı birbirine bağlıyor. İstanbul'un meziyetlerini anlatmakla bitiremeyiz.' diye konuştu.

'Hiçbir şekilde sizi kabul etmiyorlar...'

Yıldırım, insanların ve toplumların hayatlarında zaman zaman zorlukların da yaşanabileceğini dile getirerek, 'Bu zorlukları aşmanın yolu birlik ve beraber olmaktan geçiyor. Birçok gencimiz yurt dışında gidip yerleşmek istiyormuş. Ancak davulun sesi uzaktan hoş gelir. Yurt dışında da bulunmuş bir büyüğünüz olarak söylüyorum, bir müddet hoşunuza gidiyor ama orada ülkenizden daha zor şartlarla karşı karşıya kalıyorsunuz. Ayrımcılığa tabi tutuluyorsunuz, hiçbir şekilde sizi kabul etmiyorlar.' değerlendirmesinde bulundu.

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR
25.04.2022

Ülkemde de kabul edildiğimi hissetmiyor.

25.04.2022

Siz kabul ediyor musunuz gençleri?

Pasif Kullanıcı
25.04.2022

Kabul etmezler mi hiç. Memlekette söğüşleyecekleri nüfus azalsın isterler mi ?

25.04.2022

Kendi ülkesindeki insanları sığdırmayan, hayatlarını dar eden, işsizlikten kıran, hayallerini çalan, siyasi çıkarları uğruna onları ayrıştıran zihniyet mi demiş bunu?

TÜM YORUMLARI OKU (18)