Bilinmezliklerle Dolu Bir Karanlığa Yolculuk: Zeynep Erbay’ın Yeni Albümü “Escape From the Toxic Train”

Hem bedeni hem de ruhu etkileyen müziğin derinliklerine yolculuğumuza devam ederken Soul Clap Records; “Escape From the Toxic Train”de Türkiye’den yetenekli bir sanatçıyı 'Zeynep Erbay'ı izliyor... İçini döktüğü yeni albümünü dinlemeden önce hikayesini mutlaka okumalısınız!

Elektronik müzikten on yıl ayrı kaldıktan sonra Zeynep; insanlar ile dünya gezegeni, kendimiz ve birbirimiz arasındaki ilişkileri inceleyen çok yönlü yeni bir “synthed out house” ve disko EP’siyle dinleyicilerini selamlıyor.

www.instagram.com

“Escape From the Toxic Train”le Zeynep; içini döküyor, anı hissetmeyi ve hassasiyetlerini müziği ile göstermeyi seçiyor; biz de onun bu trendeki yolculuğunda bırakacağı ize, bütün içtenliğimizle yardımcı oluyoruz.

Zeynep, kendini şöyle ifade ediyor:

www.instagram.com

Son iki yıldır, hayallerimi yazıp çizmeye daha fazla vakit ayırıyorum. “Escape From the Toxic Train”; gördüğüm bir rüyanın,“toksik bir trenden kaçış”ın hikayesini anlatıyor. Bu öyle bir tren ki içindeki herkes çok eğleniyor ama bu eğlence onları giderek mahvediyor. Ancak bir noktadan sonra tren daha da ölümcül olmaya başlıyor ve içindekiler, kendi kendilerini yok etme noktasına geliyor. Bu sırada tren, Amsterdam’da bir kanaldan geçiyor ve yavaşça ikiye bölünmeye başlıyor; içinden sızan toksinler, kanal sularına karışıyor.

"O anda, ne olduğunun farkına varmaya başlıyorum ve dışarı atlayarak trenden kaçmayı başarıyorum."

www.instagram.com

Öte yandan tren, bilinmezliklerle dolu karanlığa doğru yoluna devam ediyor. Toxic Train, üzerinde yaşadığımız gezegeni temsil ederken bize çok önemli mesajlar da veriyor... Biz insanlar; kendimiz, doğa ve birbirimiz ile zehirli ilişkilerimize devam edersek kesinlikle tatlı bir yolculuk sürdüremeyeceğiz. Bunu tersine çevirmek için hâlâ bir fırsatımız var. Benim dileğim, farkındalığımızı ve duyarlılığımızı arttırmak ve içimizdeki SEVGİYE sımsıkı sarılmaktır...

Konservatuvarda klasik piyano eğitimi alan Zeynep Erbay, küçük yaşta müzikle ilgilenmeye başlamış.

sonaristanbul.com

Üniversitedeyken radyoda müzik programı yapmaya başlayan Erbay, 2006 yılınd RedBull Music Academy’e seçilmiş ve Melbourne’e gitmiş. The Mizel Borthers , Aloe Black, Greg Wilson, Joe Batan, Alex Smoke, Patrick Pulsinger ve Steve Spacek gibi isimlerle tanışma ve çalışma fırsatı yakalan Erbay, Nu-jazz, Funk, Broken Beat ve Electronica türleri arasında geziniyor.

Popüler İçerikler

Semih Çelik'in Babasının İfadesi Ortaya Çıktı: "16 Yaşından Önce Normaldi, Namaz da Kılıyordu"
Narin Cinayetinde Önemli Gelişme: Ölüm Yeri ve Saati Kesinlik Kazandı!
Beklenen Adli Tıp Raporu Açıklandı: Açılan Mezar Cem Garipoğlu'na Ait Çıktı
YORUMLAR
20.08.2021

abla, TORBACININ NUMARASINI VERSENE. HARBİDEN İYİ MALMIŞ

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ