Bilinmesi Gereken 16 Elektronik Müzik Türü

Elektronik müzik günümüzde en çok bilinen müzik türlerinden biridir.Bunun yanında en fazla alt dalı olan müzikte yine elektronik müziktir.Her ne kadar bir çok örneği bulunsa da biz sadece 16 tanesiyle bunları size derlemek istedik.

16. Ambient

15. Big Room

14. Chiptune

13. Deep House

12. Drum & Bass

11. Drumstep

10. Dubstep

9. Electro House

8. Funk

7. Future Bass

6. Glitch Hop

5. House

4. Melodic Dubstep

3. Progressive House

2. Trance

1. Trap

Bu sıralama alfabetik olarak yapılmıştır.Hatırlatmak isteriz ki elektronik müzik en geniş müzik türüdür.Alt dalları o kadar çok fazladır ki hepsine yer veremedik.Bunlar haricinde Breakbeat , Chillout , Chillstep , Electronica , Garage , Hardcore , Minimal , Moombahton , Nu Disco , Techno başta olmak üzere bir çok önemli çeşidi daha vardır.Eğer sizin dinlediğiniz ama burda bulunmayan çeşit müzikler varsa yorumda belirtebilirsiniz :)

Popüler İçerikler

Ünlü Şarkıcı Kalben'in Evine Yapılan Uyuşturucu Operasyonuna Ait Görüntüler Ortaya Çıktı
Arda Turan 'Seçil Erzan' Tezahüratlarına Tepki Gösterdi: 'Kendi Stadımda Bile Laf Söylenmesini İstemem'
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
YORUMLAR
21.07.2015

Ben deep house ve techno müziğin alt dallarını cok dinleyen ve icra eden biri olarak diyorum ki bazı parçalar tamamen hatalı.Deep houseta yer alan parçlardan biri tamamıyle yanlıs yerde yer almış.Ayrıca deep house'a gidip başka adamlardanda koysaydın keşke , büyük ihtimalle youtubeda deep house yazıp açtıgın yada sevdiğin bir iki sanatcıdan birinden muzik koymussun oraya.Ne efsaneleri boş geçmişşsin.İkincil olarakta techno gibi dev bir müzik tarzını koymak yakısırdı oraya.ondan once gidip alt tarzları koymussun.Techno ;dub techno,mınımal techno , detroıt,hard gibi birçok tarza ayrılır.Ama çoğu yok.Bence adını " benim gözümde elektronık muzık tanımı" yapmalıydın ..

28.08.2016

Sakıncası yoksa bazı Deep House sanatçılarını ve müziklerini benimle paylaşır mısınız? O kategoriye hakim olmadığımı itiraf etmem gerek. Popüler olduğundan dolayı yer vermek istedim. Geç cevap verdiğim içinde üzgünüm umarım görürsünüz :)

Techno, tech house, minimal?

09.02.2015

Galerinin sonunda bu türlere yer verilmemesi ile ilgili açıklama vardır.Teşekkürler :)

08.03.2015

Trance müzik candır! Armin Van Buuren başkadır benim için :) ve hatalı müzik türünü ,6 numarayı daha öncesin de aramıştım, buradan dinlediğime çok sevindim teşekkür ederim sizlere.

TÜM YORUMLARI OKU (22)