Bilinçaltı Temizliği Adı Altında Düzenlenen Eğitim ve Kamplarının Katılım Ücretleri Dudak Uçuklattı!

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen 'bilinçaltı temizliği', 'portal açılımı' veya 'Şamanik kuantum' adı altında düzenlenen terapi seansları bir hayli dikkat çekiyor. Çoğunlukla lüks otellerde düzenlenen bu seanslarda bilinçaltı okuma, çakra açma gibi çalışmalar yapıldığı iddia ediliyor. Binlerce liralık terapi ücretleri ise resmen dudak uçuklatıyor! 

İşte, detaylar...

Son yılların dikkat çeken 'enerji şifacıları' ve 'kuantum eğitmenleri' faaliyetlerine tüm hızlarıyla devam ediyorlar.

Sürekli gelişen ve değişen kuantum düşünce teknikleriyle yapıldığı iddia edilen eğitim, terapi ve seanslarda; ruh sağlığının tedavi edildiği savunuluyor.

Her şeyin temelinde yer alan evrensel enerji ve insanın içsel farkındalığı ile bilinçaltı temizleniyor!

Bilinç okuma, bilinçaltı temizliği, portal açılımı, çakra açma ve kötü anıları silme gibi seansların yer aldığı seanslarda tek tip kıyafetler giyiliyor. Lüks otellerde düzenlenen seanslar sırasında  tarihi ve antik kentlerde geziler, türbe ziyaretleri de yer alıyor. Ruh ve beden sağlığına iyi geldiği iddia edilen seanslarda kişilerin 'yeni bir düzeye ulaşacakları' da söyleniyor.

Kuantum düşünce tekniği eğitmeni olduğunu ifade eden kişilerce düzenlenen seansların katılım ücretlerinin ise resmen dudak uçuklatıyor!

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre, kimi terapi kamplarının ve eğitimlerin ücretleri 23 bin TL'yi buluyor.

Yaşam koçları, kuantum enerji uzmanları ve çok daha fazlası için ise uzmanlar uyarıyor: 'Bilimsel hiçbir dayanağı ve geçerliliği yok'

Terapi videolarında bilinçaltı temizliği ya da bilinç okuma sırasında ağlama krizlerine girenler dikkat çekiyor. Seanslardan oluşan kampların yanında, katılımcıların yeniden doğacakları 9 ay süren eğitim programları da yapılıyor!

İlginizi Çekebilir

Kakao Seremonisi Nedir? Kalp Çakrasını Açan Kutsal Kakao Seremonisi Nasıl Yapılır?

Popüler İçerikler

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Duyurdu: Suriyelilere Yönelik Provokatif Olaylarda 474 Gözaltı Yapıldı
İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan Kayseri'deki Olaylara İlişkin Açıklama: "Yabancı Düşmanlığına Müsade Etmeyiz"
TRT'den Açıklama Geldi: "Gece 2'ye Kadar Pompa" Sözleri Canlı Yayında Soğuk Duş Etkisi Yaratmıştı!
YORUMLAR
06.06.2024

ayar oluyorum şu işlere. hep söylüyorum dışarı çıkıp amaçsızca insanları gözlemleyerek dolaşın bu ülkede kimsenin bir ruh sağlığı yok kalmadı. bunun için koskoca bir psikoloji bilimi var psikiatri alanı var. ulan bedava verseler deli derler diye gitmezsiniz ama keten kıyafetli azıcık değişik gözüken bir tip sizi otel salonunun zeminine yatırıp nefes al çocukluk travmalarını düşün şimdi bilmem kaçıncı çakrayı açmak için şçyle bir kapı hayal et diye salak salak yatırınca bi entel oluyorsunuz hepiniz. mental tedavi dediğiniz size 3 4 günlük kamplarda pompalanan boş olumlamalardan oluşmuyor üzgünüm. gerçek tedaviler yıllar ilaçlar terapiler ve yüzleşmelerle dolu. bu kadar boş zaman ve parayı şu ülkede nasıl buşuyorsunuz hayret.. yok koruyucu bilmemneler yok şifalandırmalar düşük iq ve kendiyle yüzleşememesi insanın başa bela ya

05.06.2024

EMDR terapisi bile halen bir tartışma konusu psikoloji sektöründe üstelik klinik psikologlar uyguladığı halde kötü anıları 3 günde nasıl siliyorsun hoca ? Yeme bizi şebo… Hani bir değişiklik olsun diye gidene lafım yok para sizin ama bu saçmalıklara inanıp gidiyorsanız 15 bine ben temizlerim bana ulaşın…

05.06.2024

Terapi seansı değil şarlatanlık.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ