Bilim Kurulu Üyelerine Seslenen Ahmet Hakan: 'Açın Lokanta ve Kafelerin Önünü'

Hakan, bugünkü köşe yazısının bir bölümünde, kafe ve restoranlarda çalışanların sorunlarına değinerek, çok sıkı kural ve denetimlerle işletmelerin açılmasını istedi. 

Hakan, şunları söyledi:

'Sevgili hocalarım. Özellikle Bilim Kurulu üyesi hocalarım. Şubat diyorsunuz, mart diyorsunuz. Vaka sayısı diyorsunuz, ölüm sayısı diyorsunuz. Mutasyon diyorsunuz, mutant diyorsunuz. Çin aşısı diyorsunuz, Alman aşısı diyorsunuz. 14 gün diyorsunuz, 28 gün diyorsunuz.

Kısacası... Diyorsunuz da diyorsunuz. Fakat bir türlü... 'Açılsın artık kapılar' demiyorsunuz.

Sevgili hocalarım. Bilmem farkında mısınız? Otel, restoran, kafe sektöründe yüz binlerce işletmecimiz, servis elemanımız, aşçımız, komimiz, bulaşıkçımız perişan durumda. Hastalıktan değil işsizlikten gidecekler.

Çok sıkı kurallarla, çok sıkı denetimlerle... Açın lokantaların, kafelerin önünü. Duyun feryadı.'

Sadece "paket servis" ve "gel al" şeklinde hizmet verebiliyorlar

1 Haziran 2020'de 'normalleşme' diye ifade edilen süreçle birlikte  Türkiye'de kısıtlamalar kaldırılmış ancak Kasım 2020'de yeniden hayata geçirilmişti. 

Bu kapsamda kafe ve restoranlar kapatılırken hafta sonu ve akşam saat 09.00'dan sonra sokağa çıkma kısıtlamaları uygulanmaya başlanmıştı.

Kafe ve restoranların 10.00-20.00 saatlerinde sadece paket servis veya 'gel-al' hizmeti verecek şekilde açık olabileceği belirtilmişti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Savcının Aracına 'Hatalı Park Etmişsiniz' Notu Bırakan Vatandaş Hakkında Soruşturma Başlatıldı
10 Yaşındaki Çocuk, GameStop Hisselerinden Yüzde 5000 Kâr Elde Etti

Popüler İçerikler

Roma'da Evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Sade Nikahından İlk Görüntüler Geldi: Gelinlik Sınıfta Kaldı!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR
31.01.2021

Tam bir kukla.... İpler başkasında.... Seslendiren başkası.... ....... 🤪😡🤪

31.01.2021

Kardeş açık açık Tayyip'e yazsana. Ne bilim kurulu filan diye geveliyorsun. Bütün açıklamalarını ''Cumhurbaşkanımızın talimatıyla...'' besmelesiyle yapıyorlar.

31.01.2021

Bu herifin böyle muhafazakar ayaklarına bakmayın, bu nişantaşı kafelerinde takılıp karı kız kesmeyi sever. Onun derdindedir. Evli değil, hiç açık bi ilişkisini gördünüz mü. az piç değildir bu..

Herkesi ailen gibi piç sanma, ezikliğinden bütün yorumlarında ezikliğini kapatmak için herkese aşağılayıcı dil kullanmışsın. Annen baban bile yüzüne bakmıyordur senin, burada ilgi çekebilmek için ezikçe yorumlar yapıyorsun yazıık sana acıyoruZ. Bir de 'hayırlar yapıyorum iyi bir eğitmenim eğittiğim bir sürü öğrenci var sen ne yaptın şimdiye kadar' diye yorum yapıp foyan ortaya çıkınca silmişsin ne oldu?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ