Bilim Kurulu Toplantısı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Fahrettin Koca’dan Bilim Kurulu Açıklaması!

Türkiye'de tüm gözler yine Bilim Kurulu toplantısında. Son dönemde yaşanan olumlu gelişmelerin ardından yeni kararların ne olacağı ve ne zaman açıklanacağı gündemde yer alan konuların başında yer alıyor. Son Dakika haberine göre Bakan Koca, maske zorunluluğu hakkında açıklama yaptı. Öte yandan vatandaşlar, bilim kurulu toplantısının ne zaman ve saat kaçta yapılacağı araştırmalarına başladı. Peki, Bilim Kurulu Toplantısı Ne Zaman yapılacak? İşte Bakan Fahrettin Koca’dan Bilim Kurulu açıklaması...

Bilim Kurulu toplantısına ilişkin son dakika açıklaması yapıldı. Bilim Kurulu belirli günlerde toplanır. Kararlar, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı toplantının ardından alınıyor. Bakan Koca yaptığı son dakika açıklamasında yeni görüşmenin ana hatlarından bahsetti. Peki, Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman yapılacak?

Bilim Kurulu Toplantısı Ne Zaman Yapılacak?

Bilim kurulu üyelerinin önümüzdeki hafta (18-22  Nisan 2022 haftası) en önemli toplantılarından birini gerçekleştireceğini söyleyen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, okullarda maske kullanımı başta olmak üzere birçok konunun tartışılacağını söyledi.

Bakan Fahrettin Koca’dan Bilim Kurulu Açıklaması!

Bakan Fahrettin Koca, ‘Bilim Kurulu haftaya en önemli toplantılarından birini yapmış olacak. Maske ile ilgili alınacak kararlar olacak. Okullardaki maske kullanımı dahil ele alınacak.’ ifadelerini kullandı.

Bu Haberde İlginizi Çekebilir!

Maske Zorunluluğu Kalkıyor mu? Bakan Koca'dan 'Haftaya Çok Önemli Bir Toplantı Yapılacak' Açıklaması

Popüler İçerikler

Resmen Dalga Geçti: MasterChef Deniz, Başını Örtüp Ayşe'yi Taklit Etti!
Benfica'da Şov Yapıyorlar: Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü Portekiz Ekibini Sırtlıyor
Polis Memuru Şeyda Yılmaz’ı Şehit Eden 19 Yaşındaki Katil Yunus Emre Geçti Tutuklandı